DOLAR 32,2586 0%
EURO 34,6910 -0.08%
ALTIN 2.401,050,05
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

Kripto yatırımcıları bu haberle rahatladı 

Kripto yatırımcıları bu haberle rahatladı 

ABONE OL
25 Ekim 2022 14:47
Kripto yatırımcıları bu haberle rahatladı 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EKONOMİ MANŞET/DIŞ HABERLER 

Bithumb’a sahibi Vidente Grubu, Bankman-Fried’ın sahibi olduğu FTX’e olası satışı için görüşmelere başlandığını açıkladı. 

Bithumb, Güney Kore’nin en büyük borsalarından biri ve CoinGecko’nun verilerine göre günlük ortalama 500 milyon dolarlık işleme imza atıyor. 

FTX’in sahibi olan Sam Bankman-Fried kripto piyasasının çöküşe geçtiği Haziran ayından bu yana saldırgan bir satın alma stratejisi izleyerek herkesi şaşırttı. Önce Kanadalı bir kripto ticaret platformu olan Bitvo Inc.’i ve bir aracılık hizmetleri firması olan Embed Financial Technologies Inc.’i satın aldı. 

Terra sisteminin çöküşüyle başlayan Celsius Network ve Three Arrows Capital’in ödeme yapamayacağını açıklamasıyla derinleşen büyük bir krizin ortasında Bankman-Fried şimdiye kadarki en büyük kumarını oynadı. 

İflas başvurusu yapmaya hazırlanan kripto komisyoncusu Voyager Digital’e 485 milyon dolar borç vererek onu ipten aldı. Hemen ardından kripto kredisi veren BlockFi’ye doğrudan satın alma opsiyonu kullanarak 400 milyon dolarlık finansman sağladı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.