Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Kurda yükseliş durmuyor! Euro rekor kırdı
EKONOMİMANSET.COM/DIŞ HABERLER
Kulübün hisseleri yaklaşık %10 değer kaybederken Nisan 2021’den bu yana en kötü performansı sergiledi.
İtalyan liginin en fazla şampiyonluk kazanan takımı olan Juventus, şu anda ligde 9. sırada ve Avrupa kupalarına gidebilmek için kıyasıya bir mücadele veriyor.
Kulüp cezaya karşı İtalyan Olimpiyat Komitesi’ndeki bir üst spor mahkemesine itiraz edeceğini bildirdi. Juventus’un yeni CEO’su Maurizio Scanavino “Güçlü bir konumda olduğumuza inanıyoruz ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi ve diğer kulüplerin taraftarlarının da karara karşı olduğunu sözlerine ekledi.
Agnelli ailesinin sahibi olduğu Exor holdingi tarafından kontrol edilen Juventus, kulübün mevzuata uygun olduğunu söylediği muhasebe sistemi nedeniyle sportif ve yasal makamlar tarafından soruşturuluyor.
Yorum Yaz