Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

YEO Teknoloji'den 10,7 milyon dolarlık yeni iş sözleşmesi

YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri, yurtdışında bulunan bir müşterisi ile 10 milyon 715 bin 233 dolarlık iş sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

YEO Teknoloji'den 10,7 milyon dolarlık yeni iş sözleşmesi

2004 yılından bu yana Türkiye'de ve dünyanın farklı ülkelerinde faaliyet gösteren YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A. Ş., yeni iş ilişkisini duyurdu.


10,7 MİLYON DOLARLIK YENİ SÖZLEŞME


Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde, şirketin yurtdışındaki bir müşterisi ile 10,7 milyon dolarlık yeni bir sözleşme imzaladığı belirtildi. 


AYRINTILAR KAP'A BİLDİRİLDİ


Şirketten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Şirketimiz ile yurtdışında bulunan müşterisi arasında 220 kV'luk bir Trafo Merkezinin kurulması, primer ve sekonder ürün tedariği, koruma ve kumanda panoları, elektrik montaj işleri, mühendislik ve tüm devreye alım sürçleri dahil olmak üzere 10.715.233,3 USD bedel ile sözleşme imzalanmıştır."

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.