Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

1976’dan beri faaliyet gösteren dev holding iflas etti

Akkuyu Nükleer Santrali ve TEİAŞ projelerinde yer alan, 1976’dan bu yana faaliyet gösteren Oskar Holding, 2 milyar lirayı aşan borçları nedeniyle konkordato sürecine girmişti. Mahkeme, holdingin iflasına hükmetti.

İlgili Etiketler

1976’dan beri faaliyet gösteren dev holding iflas etti

Sözcü'den Murat Beyaz'ın haberine göre, Türkiye’nin köklü enerji şirketlerinden Oskar Holding, 2 milyar lirayı aşan borç yükü nedeniyle iflas etti. Akkuyu Nükleer Santrali ve TEİAŞ gibi dev projelerde görev alan holdingin konkordato başvurusu, Ankara Batı 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından reddedildi.


Konkordato talebi reddedildi


1976’dan bu yana enerji, inşaat, aydınlatma ve yatırım alanlarında faaliyet gösteren Oskar Holding, ekonomik dalgalanmalar ve yüksek enflasyon gerekçesiyle 4 bağlı şirketiyle birlikte konkordato ilan etmişti. Ancak mahkeme, şirketin borçlarını ödeyemediğine hükmederek iflasına karar verdi.

İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.