Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Sürpriz gelişme... Reyting rekoru kıran iki dizi final kararı aldı!

Ekranların sevilen dizileri İnci Taneleri ve Kızıl Goncalar, final kararı aldı. İnci Taneleri 15 Mayıs'ta, Kızıl Goncalar ise 21 Nisan'da ekranlara veda edecek. RTÜK tarafından yayın durdurma cezası alan Kızıl Goncalar, 43. bölümde, İnci Taneleri ise 45. bölümde sona erecek.

Sürpriz gelişme... Reyting rekoru kıran iki dizi final kararı aldı!

Televizyon ekranlarının iki sevilen dizisi olan İnci Taneleri ve Kızıl Goncalar, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.


Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Yılmaz Erdoğan’ın yıllar sonra televizyona dönüşünü sağlayan İnci Taneleri, 15 Mayıs’ta yayımlanacak 45. bölümüyle ekranlara veda edecek. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi gören dizide Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi önemli isimler rol alıyordu.


RTÜK cezasının ardından final kararı geldi


Fox TV’de yayınlanan Kızıl Goncalar ise 21 Nisan’da yayımlanacak 43. bölümüyle ekranlara veda edecek. RTÜK tarafından üç hafta yayın durdurma cezası alan dizi, tartışmaların odağında kalmıştı. Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı yapımda ayrıca Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Şerif Erol, Erkan Avcı, Mert Turak ve Selen Öztürk gibi isimler de rol alıyordu.


Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.