Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Seçim öncesi ortalık karıştı! İhraç talebi

Fenerbahçe'de eski başkan Aziz Yıldırım kendisine hakaretlerde bulunduğu ortaya çıkan Erol Bilecik’in kulüpten ihraç edilmesi için Disiplin Kurulu’na başvurdu.

Seçim öncesi ortalık karıştı! İhraç talebi

Fenerbahçe'de geçtiğimiz gün başkan vekili Erol Bilecik'in yazdığı bir e-posta sosyal medyada dolaşıma sokulmuş ve Bilecik'ten açıklama gelmişti.


Bilecik, e-postayı yanlışlıkla birçok insana göndermediğini belirterek, e-postanın ele geçirildiğini açıklamıştı. E-postada kendisine yönelik ifadeler de bulunan Aziz Yıldırım, Erol Bilecik'in kulüpten ihraç edilmesi için harekete geçti.


Eski başkan Aziz Yıldırım kendisine hakaretlerde bulunduğu ortaya çıkan Erol Bilecik’in kulüpten ihraç edilmesi için Disiplin Kurulu’na başvurdu. Yıldırım, Başkan Ali Koç, Burak Kızılhan ve Ferudun Niğdelioğlu’nu da şahit gösterdi. Disiplin Kurulu, duruşma yaparken şahitleri de dinleyecek.


Fenerbahçe'de son günlerde yaşananlar nedeniyle yönetimden ayrılma kararı alan Erol Bilecik de Ali Koç ile yazışmalarının ortaya çıkarılması nedeniyle mahkemeye gideceğini söylerken Eylül ayında görevi bırakacağını açıklamıştı.

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.