Paris'e giden uçak Sabiha Gökçen'e acil iniş yaptı!
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Paris seferi için havalanan Pegasus uçağı, kalkıştan kısa süre sonra leylek sürüsüne girince motor arızası yaşadı. Pilotun acil durum bildirmesi üzerine operasyonlar durduruldu, uçak tek motorla sorunsuz iniş yaptı. Yolcular başka bir uçakla Paris’e gönderildi.
İlgili Etiketler

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Paris seferi için kalkış yapan Pegasus Havayollarına ait uçak, kısa süre sonra leylek sürüsüne girmesi nedeniyle havalimanına geri acil iniş yaptı.
Pegasus Havayollarının uçağı saat 10.30 sıralarında Paris seferini yapmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket etti.
Kalkıştan kısa bir süre sonra leylek sürüsüne giren uçağın bir motorunda arıza meydana geldi.
Uçağın pilotu, Sabiha Gökçen Havalimanı hava trafik kontrolörü ile irtibata geçerek, acil durum deklare etti.
Havalimanında operasyonlar kısa bir süre durdurulurken, uçak saat 11.00'de tek motorla sorunsuz iniş yaptı.
Yolcular başka bir uçakla Paris'e gitti.
İlgili Etiketler
Yorumlar
0 yorumHenüz yorum yok.
