Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

O spikerden grup seks itirafı! Mehmet Akif Ersoy'u uyuşturucu ile de suçladı

Mehmet Akif Ersoy'un tutuklanmasında 35 yaşındaki bir haber spikerinin ifadesi ortaya çıktı. O spiker, "Üçlü ilişki yaşadık. Bir gün Etiler'deki evde buluştuk. Manaz, Ersoy ve Ece A. parayı rulo yaparak kokain içtiler" dedi

İlgili Etiketler

O spikerden grup seks itirafı! Mehmet Akif Ersoy'u uyuşturucu ile de suçladı

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, geçtiğimiz günlerde beraberindeki üç kişi ile tutuklandı. Ersoy, gözaltına alınmasından ardından Habertürk Genel Yayın Yönetmeliği görevinden alındı. Ersoy'a örgüt kurma ve uyuşturucu suçlamaları yöneltildi. Ersoy'un TV kanalında çalışanlara yönelik sistematik bir cinsel istismarı olduğu iddia edildi. Ersoy, iddiaları reddetti. Bunun siyasi bir operasyon olduğunu söyleyen Ersoy, uyuşturucu testinin de temiz çıkacağını savunup grup seks iddialarını kabul etmedi.


Spiker: "İki ayrı evi vardı"


İktidar medyasından Sabah da soruşturmada 35 yaşındaki bir spikerin ifadesini paylaştı. Spikerin ismi verilmedi. Spiker, Ersoy'a yönelik bir zorlama veya örgüt suçlaması yapmadı. Spiker, Ersoy ile üçlü ilişkiye girdiğini iddia etti. Spiker, Ersoy'u uyuşturucu kullanmakla da itham etti. Spikerin ifadesi şöyle:


"Mehmet Akif Ersoy'la 2024'te tanıştım. Daha önce de ona ulaşmaya çalıştım ama kendisi bana cevap vermemişti. Çünkü o dönem çok güçlüydü. Ben de iş arıyordum. Ersoy evli olduğu süre zarfında hem Bebek'te hem de Etiler'de iki ayrı evi kullandı.


Tanışmamızdan 1 ay sonra bir gece kulübüne gittik. İkinci görüşmede Bebek'te Mustafa Manaz ile Mehmet Akif Ersoy'un ortak kullandığı eve gittik ve ilişkiye girdik.


O sırada eşi sürekli aradığı için daha uzun görüşemedik. Üçüncü görüşmemiz yine Manaz'la tuttukları Etiler'deki evde gerçekleşti. Yine ilişki yaşadık.


Bir gün 'Kütüphane' diye bir mekâna gittik. Eve döndük ve Ersoy'la ilişki yaşadık. Sabah odanın kapısı açıldı. O sırada Akif'le ilişki yaşıyorduk. Ahmet Göçmez 'Gömleğimi alacağım' dedi. Yatağa doğru yaklaşmaya başladı. Ben de Akif'e 'Neler oluyor' dedim. O da 'Ne olacak izlesin' dedi. Ahmet bu konuşmadan dolayı bana trip attı.


Ersoy beni Ankara'dan gelen arkadaşı Furkan T. ile tanıştırdı. Bir gün, 'Furkan T. ile beraber Ayfer B.'yi de alarak bir mekâna gidecektik' dedi. Ancak mekân yerine, Akif'in kiraladığı eve gittik. Orada Furkan T. ve Ayfer'le birlikte uzun süre kaldık.


Etiler'deki eve gittim. Evde Akif vardı. Manaz daha sonra eve geldi. Akif'le ilişkiye başladık. O sırada Manaz odaya geldi. Bana dokunmaya başladı. Üçlü ilişki yaşadık.


Bir gün Etiler'deki evde buluştuk. Manaz, Ersoy ve Ece A. parayı rulo yaparak kokain içtiler."

İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.