Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Dünya

Michelle Obama: ABD kadın bir başkana hazır değil

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, ABD'nin kadın bir başkana hazır olmadığını belirtti.

İlgili Etiketler

Michelle Obama: ABD kadın bir başkana hazır değil

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, New York'un Brooklyn bölgesinde düzenlenen bir programda oyuncu Tracee Ellis Ross'un sorularını yanıtladı. Obama, Ross'un, “ABD’de bir kadın başkan için ortam hazır mı?” sorusuna, eski ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in Kasım 2024'teki başkanlık seçimlerine aday olmasını anımsatarak, “Önceki seçimde gördüğümüz üzere hazır değiliz” yanıtını verdi.


Michelle Obama, “Bu nedenle 'Başkanlık seçimleri konusunda bana bakmayın bile' diyorum çünkü hepiniz yalan söylüyorsunuz. Bir kadına hazır değilsiniz” dedi.


Obama, bir kadının ABD Başkanı olması için ‘görüşlerin değişmesi gerektiğini ve birçok erkeğin bir kadın tarafından yönetilebileceğini düşünmediğini’ söyledi.

İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.