İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: İran'ın tepkisi pişman edecek
Son dakika... İsrail'in saldırılarının ardından açıklamalarda bulunan İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, "İran'ın meşru ve güçlü yanıtı, İsrail'i yaptığı aptalca eylem için pişman edecek" dedi.
İlgili Etiketler

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ulusa sesleniş konuşmasındaverilecek cevabın "meşru ve güçlü" olacağını bildirdi.
Ayrıca İranlılara liderlerine güvenmeleri ve onların yanında yer almaları çağrısında bulundu.
'Böyle vahşi bir rejimle ancak güç diliyle konuşulur'
Iran International'ın aktardığına göre Pezeşkiyan yönetimi yayınladığı ayrı bir açıklamada da "İran, İsrail'in saldırısında ölen her bir insanın kanının intikamını alacaktır. Böyle vahşi bir rejimle ancak güç diliyle konuşulur" ifadelerini kullandı..
Açıklamada, “Şu andan itibaren İran İslam Cumhuriyeti hükümeti, gayrimeşru İsrail'i pişman etmek için gerekli savunma, siyasi ve hukuki tedbirleri almaya başlamıştır ve İsraillilere bir an bile rahat vermeyecektir” denildi.
Hikayenin sonu İran tarafından yazılacak
Açıklamada, İran'ın son 200 yılda hiçbir zaman savaş başlatmadığı, ancak kendisini savunmak için en ufak bir tereddüt göstermeyeceği ifade edilerek, “Bu hikayenin sonu İran tarafından yazılacaktır” denildi.
İlgili Etiketler
Yorumlar
0 yorumHenüz yorum yok.
