Erdoğan: TÜSİAD haddini aştı
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Türkiye’de kapanmayan bir muhalefet açığı olduğunu belirten Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in performansını da değerlendirerek “Özel 85 milyona rezil rüsva oldu. Koltuğun hakkını veremedi. Motor su kaynattı, devreler yandı” dedi. Erdoğan ayrıca CHP kurultayına başlatılan soruşturmaya ilişkin, "Konu yargıda bizi dahil etmeye kalkmasınlar" dedi.
İlgili Etiketler

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor.
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:
"Özel, 85 milyona rezil rüsva oldu"
"CHP'de gelen gideni aratır düzeni Sayın Özel ile de bozulmadı. Türkiye'de muhalefet açığı var. Bu açık günden güne büyüyor, ülke için dertleri yok. Sayın Özel, oturduğu koltuğun hakkını veremedi. Muhalefette genel başkan değişti, zihniyet değişmedi. Grup kürsüsünde Almanca şiir okuma müsameresinden şahsımıza yönelik edepsizce hakaretlere kadar hünerini sergiledi. Sonuçta ne oldu? Motor su kaynattı. Devreler yandı. Sayın Özel 85 milyona rezil rüsva oldu. Asıl cahilin, asıl kültür bilmezin kendisi olduğu ortaya çıktı."
"Merhum Ziya Gökalp'in şiirini okuyup caka satmak isterken tam anlamıyla şiir katliamına imza attı. Şiir konusunda kendisini geliştirmesi için bazı tüyolar verebiliriz. Sürekli polemik peşinde koşmak akıllı bir siyaset yöntemi değildir. Sayın Özel'in kendini süratle toplamasını temenni ediyoruz. Yakın dostlarının siyasetin ciddi bir iş olduğunu Özel'e hatırlatması lazım. Bu vahim tablo karşısında şu gerçeği aklınızdan çıkarmayın. Milletimiz sizleri buraya çalışmanı, üretmeni amacıyla göndermiştir. Milli iradenin temsilcileri olarak şikayet etme gibi lüksümüz yoktur."
Bahçeli'ye geçmiş olsun dileği
"Cumhur İttifakı ortağımız MHP'li arkadaşlarımıza da aynı şekilde teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de Bahçeli'ye geçmiş olsun diliyorum. Sağlığına kavuşmasından memnuniyet duyuyorum."
AK Parti Kongreleri
"12 Ekim'de başlayan ilçe ve il kongrelerimizi 7 Şubat'ta yapılan İstanbul kongrelerimizle birlikte tamamladık. Genel Merkez, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları kongrelerimizi gerçekleştirdik."
"AK Parti'de kavga, gerilim, çatışma ve tefrika bekleyenler bugüne kadar hep avuçlarını yaladılar. Bu gelenek inşallah 23 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz 8. Olağan Büyük Kongre’mizde de bozulmayacak."
CHP Kurultayı: "Bizi karıştırmayın"
"Medyaya yansıyan iddiaların yenilir yutulur tarafı yok. Ana muhalefet cephesinde patlak veren iddiaları kendi seçmenlerinin de büyük bir teessüfle takip ettiğine inanıyorum. Son tartışmalarda bizim tavrımız bellidir. Biz şeffaflığın ve seçmen iradesinin özgürce tecelli etmesinden yanayız. Temennimiz ortaya dökülen pisliklerin ana muhalefette arınmaya ve temizliğe vesile olmasıdır. Bizim onların hançer siyasetiyle oyalanacak vaktimiz yok. Konu yargıda, bizi dahil etmeye kalkmasınlar.
Para kulelerinin temsil ettiği anlayışın siyaset kurumundan atılması şart. Sandığın itibarına gölge düşüren gayrı meşru tasarrufun reddedilmesi siyaset adına önemli bir kazanım olacaktır. Gayya kuyusuna bizi de çekmelerine izin vermeyeceğiz. Konu yargıya intikal ettiğine göre kozlarını mahkemede halletsinler. Bizim onların hançer siyasetiyle oynayacak ne sabrımız ne midemiz var. Biz ne hançer biliriz, ne de şaibeli iş yaparız. Biz temiz siyaseti rehber edinmiş bir partiyiz."
Asya turundaki TOGG hediyeleri
"Lokum yerine TOGG hediye ettik. Muhalefeti rahatsız etti. Ufku dar olanlar anlamaz. Milletimizin binlerce yıllık tarihini bilmeyenler binlerce kilometre uzakta Türkiye'ye gösterilen muhabbeti anlamaz."
İlgili Etiketler
Yorumlar
0 yorumHenüz yorum yok.
