Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Babacan'dan Erdoğan'a dikkat çeken emekli maaşı göndermesi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Sayın Erdoğan, başkasına açıklatmayın; lütfen müjdeyi kendiniz verin: 'En düşük emekli maaşını 16 bin 881 liraya yükseltiyoruz, hayırlı olsun' deyin. Açlık sınırının 26 bin 115 lira olduğu bir dönemde açıklanan bu rakam, emeklilerimizi açlığa ve sefalete mahkûm etmektir" ifadelerini kullandı.

Babacan'dan Erdoğan'a dikkat çeken emekli maaşı göndermesi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından en düşük emekli maaşının 16 bin 881 lira olarak açıklanmasına dair paylaşımda bulundu. Babacan, şunları kaydetti:


"Sayın Erdoğan, başkasına açıklatmayın; lütfen müjdeyi kendiniz verin: 'En düşük emekli maaşını 16 bin 881 liraya yükseltiyoruz, hayırlı olsun' deyin. Açlık sınırının 26 bin 115 lira olduğu bir dönemde açıklanan bu rakam, emeklilerimizi açlığa ve sefalete mahkûm etmektir."

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.