Ekonomi Manşet logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Avcılar gişeleri kapanıyor

Kara Yolları Genel Müdürlüğü, Avcılar gişelerinin yıkılacağını açıkladı. Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Avcılar gişeleri kapanıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), İstanbul’daki Avrupa Otoyolu’nda önemli bir dönüşüm süreci başlatıyor. KGM’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Avcılar Ücret Toplama İstasyonuna Serbest Geçiş Sistemi'nin kurulması amacıyla gişelerde 6 gün sürecek kapsamlı bir çalışma gerçekleştirilecek.


Çalışmalar 23 Mayıs gecesi başlıyor

Açıklamada, mevcut gişe adaları ve kanopilerin yıkım işlemlerinin 23 Mayıs Perşembe günü saat 23.00’te başlayacağı ve kesintisiz 24 saat esasına göre süreceği vurgulandı. Bu süreç boyunca, Avcılar gişelerinden Avrupa Otoyolu'na giriş ve çıkışlar tamamen kapalı olacak.


Sürücülere alternatif güzergah önerisi

KGM, otoyol kullanıcılarının mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları da duyurdu. Çalışma süresince sürücüler, Hadımköy, Avcılar ve Ispartakule kavşakları ile Esenyurt gişelerini kullanarak otoyola erişim sağlayabilecek.


Serbest geçiş sistemiyle trafik daha akıcı olacak

Yeni Serbest Geçiş Sistemi, araçların duraksamadan geçiş yapabilmesini sağlayarak trafiğin daha akıcı hale gelmesinihedefliyor. Bu sistem, hem zamandan tasarruf sağlıyor hem de trafik yoğunluğunu azaltıyor.


Yol kullanıcılarının, bu geçici düzenlemelere dikkat etmeleri ve alternatif güzergahları tercih etmeleri önemle tavsiye ediliyor.

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.