DOLAR 33,5747 0.24%
EURO 36,7237 0.27%
ALTIN 2.651,521,29
BITCOIN %
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

İnfo Yatırım’da sitemkar istifa: Evim gibi hissedemedim!

İnfo Yatırım’da sitemkar istifa: Evim gibi hissedemedim!

İnfo Yatırım Pazarlama ve Satış Direktörü Sertaç Ekeke istifa ederek görevinden ayrıldığını açıkladı. Ekeke “Evim diye düşündüğüm yerden evim gibi hissedemediğim için ayrılık kararı aldım” dedi. Şirketteki üst düzey kan kayıpları ve motivasyon eksiklikleri bilançoya da olumsuz yansımıştı ve şirket son açıkladığı finansal raporlarında zarar ilan etmişti.

ABONE OL
2 Ağustos 2024 16:47
İnfo Yatırım’da sitemkar istifa: Evim gibi hissedemedim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnfo Yatırım’da görev yapan üst düzey yönetici Sertaç Ekeke istifa ettiğini sosyal medya platformlarından duyurdu.

Ekonomimanset.com / Özel Haber

İnfo Yatırım’ın Pazarlama ve Satış Direktörlüğü görevini yürüten Ekeke, sitemkar sözlerle şirketten ayrıldığını açıkladı.

Ekeke “Bir süredir sessizliğe gömülme sürecindeydim sonuna geldim. Evim diye düşündüğüm yerden evim gibi hissetmediğim için ayrılık kararı aldım. Artık İnfo Yatırım bünyesinde değilim” açıklamasını yaptı.

HİSSESİNDE DE İSTİKRAR YOK

Üst düzey yöneticilerinin istifasıyla depremler yaşayan İnfo Yatırım’ın hisse tarafında da yüzü gülmüyor. Borsa İstanbul’un rekor kırdığı dönemde düşüş yaşayan hissede istikrar oluşmuyor. Geçtiğimiz Aralık ayında tarihi yüksek seviyelerine çıkan İnfo Yatırım hissesi 19 lira seviyelerinden bugün 9 liraya kadar düştü.

24 MİLYON LİRA ZARAR AÇIKLADI

Şirket yılın ilk çeyrek bilançosunda 24 milyon 437 bin 224 lira zarar açıklamıştı. Geçmiş dönemlerine bakıldığında şirketin bu yıl kan kaybına uğradığı gözlerden kaçmadı.

İşte o açıklama:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP