Gazeteci Lube Ayar, Hodri Meydan isimli kanala konuk oldu ve bu konuya alakalı bomba açıklamada bulundu.
Lube Ayar’ın sözleri şöyle: devam etti. “Biliyorsun Türkiye’de bir futbolcu evlenmek istiyorsa Fulya Terim’in organizasyon şirketi ile evlenebilir. Veriyorsun 2-3 milyon euro nakit Fulya Terim 5 yıldızlı bir otelde düğün organize ediyor. Sevgiden mi? Korkudan mı? Saygıdan mı? Git de başka şirketle çalış bakayım. Çalışabiliyor musun?
‘ONU HER DURUMDA KURTARAN AĞABEYLERİ VAR’
Ya da bankada herhangi bir güvencesi olmayan fon yaratılıyor adına Fatih Terim Fonu deniliyor ve hocan sana işaret ediyor. Gidiyorsun oraya 3-5 milyon, 10 milyon kazandığın parayı yatırıyorsun. Bu para batıyor. Sesin de çıkmıyor. Bu şimdi Fatih Terim’e saygıdan mı? Sevgiden mi? Korkudan mı? Yoksa Fatih Terim ile beraber onun ağabeylerine duyulan korkudan mı? Var ya, onu her durumda kurtaran ağabeyleri var.”
GÜNDEM
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023FİNANS-BORSA
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023GÜNDEM
30 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.