ABD Güney New York Bölgesi Federal Mahkemesi’nin, Tether ve Bitfinex şirketlerine karşı açılan dava dilekçesinin değiştirilme talebini reddetmesinin ardından, davacı kararı temyiz etmemeye karar verdi. Böylece mahkemenin Tether ve Bitfinex lehine vermiş olduğu karar da hukuki olarak kesinleşmiş oldu.
Tether, davacının ilk etapta dava açma konusundaki kararının aksine, temyiz haklarından vazgeçme kararının doğru bir hamle olduğu kanaatinde. Şirket tarafından yapılan açıklamada; davacının gerçeği yansıtmayan iddialarının kendisine maddi ya da başka türlü bir kazanç yaratmayacağının gayet açık olduğu ifade edildi.
Her iki şirket de benzeri hadiselere ve saldırılara hiçbir şekilde boyun eğmeme yönündeki kararlılıklarının altını çizmeye devam ediyor.
GÜNDEM
25 gün önceGÜNDEM
09 Aralık 2023GÜNDEM
09 Aralık 2023GÜNDEM
09 Aralık 2023GÜNDEM
09 Aralık 2023FİNANS-BORSA
09 Aralık 2023GÜNDEM
09 Aralık 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.