DOLAR 32,5143 -0.09%
EURO 34,9858 0.39%
ALTIN 2.436,700,57
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

L’Oréal Türkiye’de üst düzey atama

L’Oréal Türkiye’de üst düzey atama

ABONE OL
25 Ekim 2022 14:41
L’Oréal Türkiye’de üst düzey atama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ezgi, 2010 yılında başlayan L’Oréal Türkiye pazarlama kariyerinde farklı kategorilerde çeşitli görevler alarak,Tüketici Ürünleri Divizyonu E-Ticaret Kanal Müdürü rolüne geçişi öncesindeki son rolünde makyaj markalarından sorumlu Pazarlama Direktörü olarak görev yapmıştır. Bu süre boyunca bölümün en büyük kategorisinin başarılı iş sonuçlarına liderlik etmiş ve her alanda dijital dönüşümüne katkı sağlamıştır.Son olarak Tüketici Ürünleri Divizyonu E-Ticaret Kanal Müdürü rolüne geçiş yapan Ezgi, E-Ticaret kanalındaki deneyiminde, organizasyonun genişlemesinde etkin rol oynamış, E-ticaret iş payımızın yıllar içindeki gelişimi ile Avrupa’nın E-ticaret iş payında birinciliğe oturmasına liderlik etmiştir. 

L’Oréal Türkiye Kurumsal E-Ticaret Direktörü görevine getirilen Ezgi Vitrinel Sarı, “Türkiye’nin önde gelen tekno-güzellik ve sürdürülebilirlik markası” olan şirketin kurumsal e-ticaret stratejilerini güçlendirmek ve değerli iş ortakları için sağlanan güçlü koordinasyon ve iş birliği süreçlerine liderlik etmekten sorumlu olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.