DOLAR 34,0629 0.18%
EURO 38,1214 0.1%
ALTIN 2.744,45-0,54
BITCOIN %
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

GoStudent’ta üst düzey atama

GoStudent’ta üst düzey atama

ABONE OL
25 Ekim 2022 14:50
GoStudent’ta üst düzey atama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye ve dünyanın önde gelen ve en hızlı büyüyen EdTech unicorn’u GoStudent’ta 2021’den beri GoStudent Türkiye Ülke Müdürü olarak görev yapan Barış Üçok, GoStudent’ın Türkiye, Yunanistan ve Polonya pazarlarından sorumlu Bölge Direktörlüğü görevine getirildi. Üçok, Bölge Direktörlüğü görevinin yanı sıra GoStudent Türkiye Ülke Müdürü rolüne de devam edecek.

Dünyanın bir numaralı okulu olma misyonuyla faaliyetlerine devam eden online eğitim platformu GoStudent, hizmet verdiği pazarlarda varlığını güçlendiriyor. 27 yılı aşkın tecrübesiyle Barış Üçok, Ekim ayı itibariyle GoStudent’ta Türkiye, Yunanistan ve Polonya pazarlarından sorumlu Bölge Direktörlüğü ve GoStudent Türkiye Ülke Müdürü olarak görevine devam edecek ve Avusturya merkezli şirketin hedeflerine katkı sunacak.

Barış Üçok Ankara Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olduktan sonra London Business School’da Yönetici Eğitimi, Stratejik Karar Verme ve Liderlik Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2008 yılına kadar çoğunlukla eğitim yönetimi alanında olmak üzere, farklı sektörlerde üst düzey yöneticilik yapan Üçok, 2008 yılında kariyerine yurt dışında devam etmeye başladı.

2008 yılında UFO Infrared Heater’da ve 2012 yılında Collezione’da Ukrayna Ülkü Müdürlüğü görevi yapan Üçok, GoStudent ile Türkiye’ye  katılmadan önce “EF Education First’de Avustralya, Kazakistan ve İsviçre’de çalıştı. Bu dönem içinde, Almanya, Rusya, İtalya, İspanya, İsviçre, Danimarka, Belçika, Lüksemburg, Norveç ve İsveç’deki operasyonlardan sorumlu oldu ve farklı çaplarda ekipler yönetti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP