DOLAR 33,9928 -0.23%
EURO 37,6652 0.05%
ALTIN 2.738,03-0,14
BITCOIN %
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

KALAN SÜRE

Finans ve teknoloji sektörünün en iyi projeleri yarışıyor

Finans ve teknoloji sektörünün en iyi projeleri yarışıyor

ABONE OL
25 Ekim 2022 14:43
Finans ve teknoloji sektörünün en iyi projeleri yarışıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ödeme sistemleri alanındaki ilk ve tek ödül programı PSM AWARDS için başvurular 1 Eylül’de başladı. Dijitalleşme ve finansal teknoloji alanındaki gelişmeleri gelenekselden yeniliğe geniş bir perspektifle yansıtan PSM’nin bu yıl 5’incisini düzenlediği ödül programının ana teması ‘Dijital Tsunami’ olarak belirlenirken, finans ve teknoloji sektörüne hizmet ve altyapı sağlayan şirketler, üç bölümde açılan yeni kategorilerdeki ödüller için yarışacak.

PSM AWARDS’ta yenilikçi yaratıcı projeler ödüllendirirken ekosisteme değer katacak etkinliklere de imza atıyor. “Dijital Tsunami” ana temasıyla finans, teknoloji ve bilişim dünyası yine heyecan dolu bir ödül töreninde bir araya gelirken, bir yandan da dijital tsunamiden nasıl güçlenerek çıkacağımız konusu masaya yatırılacak. Teknoloji liderleri, iş profesyonelleri, yönetim guruları, gelecek tasarımcıları, yöneticiler, akademisyenler, uzmanlar, mühendisler yeniliğe uzanan geleceğe tanık olmak için PSM AWARDS’ta bir araya gelecek..

PSM AWARDS’ta projeler;  “Yenilik”, “Yaratıcılık” ve “Sosyal Fayda” bölümlerinde Altın PSM, Gümüş PSM, Bronz PSM ve Büyük Ödül için yarışacak.

Geçen yıl 79 projenin ödüllendirildiği yarışmaya 31 Ekim’e kadar www.psmawards.com web sitesi üzerinden başvuru yapılabilir.

PSM AWARDS 2022 BÖLÜM VE KATEGORİLERİ ŞÖYLE:

Yenilik

En İnovatif Ürün, Hizmet, Proje

Yenilikçi Müşteri Etkileşimi ve Deneyimi

Kurum İçi İnovasyon

En İyi Altyapı

Dijital Dönüşüm

Dijital Güvenlik

Yaratıcılık

Yılın Teknoloji Sağlayıcısı

Etkin Rekaberlik

En İyi Tutundurma, Pazarlama Başarısı

Yılın Startup’ı

Pozitif Sosyal Fayda

Sosyal Sorumluluk

Yılın Ekibi

Genç Kıvılcım

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP