Citrix Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı oldu

Citrix Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı oldu

Kurumların güvenli bir şekilde uzaktan ve hibrit çalışma ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunan, dijital çalışma alanında lider şirketlerinden Citrix Türkiye'de genel müdür görevine tecrübeli isim Sevi Tüfekçi Karahallı getirildi. Citrix Türkiye, Karahallı'nın liderliğinde bu yılın sonundan itibaren bağımsız bir bölge olarak büyümeye devam edecek.

ABONE OL
13 Eylül 2024 12:11
Citrix Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Sevi Tüfekçi Karahallı oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bünyesindeki markalar ile bulut destekli güvenlik ve verimlilik odaklı kurumsal çözümler sunan dünyanın lider teknoloji şirketlerinden Cloud Software Group’un iştiraki ve dijital çalışma ortamlarının lider şirketi Citrix, Türkiye’de yeniden yapılandı. Yeniden yapılanma kapsamında, kurumsal yazılım sektöründe 25 yılı aşkın teknik ve satış yönetimi deneyimi olan, teknik geçmişini güçlü bir iş anlayışı ile birleştirmiş tecrübeli isim Sevi Tüfekçi Karahallı Genel Müdür olarak göreve getirildi.

Günümüze kadar, Orta Doğu veya Doğu Avrupa bölgelerinin bir parçası olarak hizmet veren Citrix Türkiye, Karahallı’nın liderliğinde 2024 yılı sonu itibarıyla bağımsız bir bölge olarak hizmetlerini sürdürecek. Karahallı’nın atanmasıyla birlikte Türkiye’deki yerel ekibin ve iş ortaklıklarının daha da güçlenmesi, şirketin kısa sürede kazandığı olumlu büyüme ivmesinin artması planlanıyor. Citrix Türkiye, bu yeni dönemde yapacağı ek yatırımlarla öncelikle teknik ve satış kadrosunu kısa sürede yüzde 30 civarında artırarak daha da büyümeyi ve çok daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Karahallı, 1996 – 1997 yılları arasında İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde bilgisayar ağları alanında yüksek lisans derecesi aldı ve 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamladı. Teknoloji sektöründe uzun yıllara dayanan derin deneyime sahip Karahallı, kariyer hayatına ise 1997 yılında CA Technologies’te sistem mühendisi olarak başladı. Burada çalıştığı 20 yıllık süre içerisinde üst düzey yönetim pozisyonlarında çok kritik görevler üstlenen Karahallı, 2018 yılında Citrix’e katıldı. Citrix’te satış mühendisliği biriminde dört yıl boyunca bölge direktörü olarak görev yapan Karahallı, 2023 yılında Citrix’in çatı şirketi Cloud Software Group’ta Citrix Ürün Grubu Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İş Birimi Lideri olarak görevine devam etti. Karahallı bu görevinin ardından 2024 yılının eylül ayında geçerli olmak üzere Citrix Türkiye genel müdürü olarak yeni görevine atandı.

Karahallı, yaklaşık 27 yıldır gönüllü olarak çeşitli görevler üstlendiği Türk Eğitim Vakfı’nda gençlere destek oluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP