AKP’den erken seçim yanıtı

AKP’den erken seçim yanıtı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, muhalefetin erken seçim çağrılarına "Gündemimizde yok" yanıtını verdi.

ABONE OL
11 Eylül 2024 16:52
AKP’den erken seçim yanıtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, “Bu beyhude tartışmanın konusu, CHP’nin yalan ve riya siyasetinden sonra en istikrarlı olduğu ikinci konudur. Türkiye’nin erken seçim gibi bir gündemi yoktur” dedi.

Dağ, Türkiye’de tekrar bir erken seçim tartışmasının gündeme getirilmeye çalışıldığını, bu meselede de yine CHP Genel Başkanı’nın tutarsızlığına şahit olduklarını iddia etti.

Dün ‘Erken seçim talebimiz yok’ diyen CHP Genel Başkanının, bugün ‘Erken seçim olmalı’ dediğini ve hatta tarih tayin ettiğini söyleyen Dağ, “Bu beyhude tartışmanın konusu, CHP’nin yalan ve riya siyasetinden sonra en istikrarlı olduğu ikinci konudur. Türkiye’nin erken seçim gibi bir gündemi yoktur. Bu beyhude tartışmalarla siyasete zaman kaybettirmesinler. Beceriksizlikleri ve icraatsızlıkları ile nam salan belediyelerine odaklansınlar, milletimize hizmet etsinler. CHP, illaki bir şey değiştirmek istiyorsa, milletimize çile olan CHP belediyecilik anlayışını değiştirmelidir” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP