TAV İşletme Hizmetleri’ne yeni CEO atandı

TAV İşletme Hizmetleri’ne yeni CEO atandı

Lüks tüketim ürünleri ve perakende sektörlerinde geniş deneyime sahip olan ve son olarak Groupe ADP’de görev yapan Aude Ferrand, 1 Eylül 2024 itibarıyla TAV İşletme Hizmetleri’nin yeni CEO'su olarak atandı. Ferrand, ayrıca TAV Havalimanları Holding’de Ticari İşler Grup Başkanı (CCO) pozisyonunu da üstlendi.

ABONE OL
10 Eylül 2024 14:34
TAV İşletme Hizmetleri’ne yeni CEO atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın önde gelen havalimanı ve yolcu ağırlama hizmeti sağlayıcıları arasında yer alan TAV İşletme Hizmetleri’nin CEO ataması gerçekleştirildi. 19 ülkede 1.500’e yakın çalışanıyla faaliyet gösteren şirketin yeni CEO’su, lüks tüketim sektöründe küresel çapta üst düzey yöneticilik yapmış olan Aude Ferrand oldu. Ferrand, 1 Eylül 2024 tarihi itibariyle TAV İşletme Hizmetleri’nin CEO’su olarak görevine başladı. Ayrıca, TAV Havalimanları Holding’de CCO (Ticari İşler Grup Başkanı) görevini de üstlendi.

Aude Ferrand, Avrupa’nın önemli işletme ve finans okullarından European Business School’da Uluslararası İşletme alanında lisans eğitimi aldı. Ayrıca, lisansüstü eğitimler veren HEC Paris’teki Uluslararası Kurumsal Finans Sertifika Programı’nı (ICCF) da başarıyla tamamladı. 1998 yılında lisans eğitiminden mezun olduktan sonra, İngiltere’de Armani’de Marka Müdürü olarak iş hayatına başlayan Ferrand, 2000-2012 yılları arasında Koreli kozmetik markası Amore Pacific-Parfums Lolita Lempicka’da çeşitli üst düzey ticari ve pazarlama pozisyonlarında görev yaptı. Ferrand, 2013-2017 yılları arasında Fransa’nın en büyük mağaza zincirlerinden Printemps’te Lüks Mağazacılık Müdürü ve mücevherat bölümünün Genel Müdürü olarak çalıştı.
Ferrand, 2017 yılında Groupe ADP’ye Merchandising Müdürü olarak katıldı ve 2018 sonunda Perakende Direktörü olarak atandı. Bu görevinde mağazalar, yiyecek-içecek hizmetleri ve reklam faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi. Ayrıca, Şili’deki Santiago Havalimanı, Ürdün’deki Amman Havalimanı ile Hindistan’ın Delhi ve Fransa’nın Paris havalimanlarındaki hizmet şirketlerinin yönetim kurullarında yer aldı.

TAV İşletme Hizmetleri Hakkında: Groupe ADP’nin bir üyesi olan TAV Havalimanları Holding’in iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, dünyanın önde gelen havalimanı yolcu ağırlama hizmet sağlayıcıları arasında yer alıyor. TAV İşletme Hizmetleri, 19 ülkede 90’a yakın özel yolcu salonu ile misafirlerine seyahate dokunan her alanda uçuş öncesi ve sonrasını kapsayan uçtan uca konforlu ve ayrıcalıklı bir deneyim sağlıyor. TAV İşletme Hizmetleri’nin portföyünde yolcu karşılama ve uğurlama hizmetleri, hızlı geçiş, üyelik programı, TAV Havalimanları’nda ticari alanların yönetimi gibi hizmetler de bulunuyor. Primeclass, TAV Passport, Tavport.com, LoungeMe, HelloSky gibi markalarıyla havayolu yolcularına global platformlarda seçkin alternatifler yaratan TAV İşletme Hizmetleri’nin operasyonları, Avrupa, Orta Doğu, Kafkaslar ve Orta Asya, Afrika, Güney ve Kuzey Amerika bölgelerinde devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP