Ali Atalık, Eczacıbaşı Spor Kulübü Genel Koordinatörü oldu

Ali Atalık, Eczacıbaşı Spor Kulübü Genel Koordinatörü oldu

Eczacıbaşı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atalık, yeni sezondan itibaren Kulübün Genel Koordinatörü olarak atandı.

ABONE OL
10 Eylül 2024 14:16
Ali Atalık, Eczacıbaşı Spor Kulübü Genel Koordinatörü oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk voleybolunun lokomotiflerinden olan ve binlerce sporcuyu Türk voleyboluna kazandıran Eczacıbaşı Spor Kulübü’nde üst düzey atama gerçekleşti. Ali Atalık, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün Genel Koordinatörü oldu.

Ulusal ve uluslararası alanda birçok başarıya imza atan Eczacıbaşı Spor Kulübü, yetenekli sporcuları ve güçlü yönetim kadrosuyla daha önce olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de voleybolu ileriye taşımaya devam edecek. Kulüpte uzun yıllardır Yönetim Kurulu’nda çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak İletişim ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Ali Atalık, deneyimiyle önümüzdeki sezondan itibaren Kulübün Genel Koordinatörü görevinde Eczacıbaşı Spor Kulübü’ne değer katmaya devam edecek.

Ali Atalık kimdir?

Saint Joseph Fransız Lisesi’nin ardından Carnegie Mellon Üniversitesi Ekonomi ve İşletme mezunu olan Ali Atalık, yüksek lisans öğrenimini Fransa’nın prestijli eğitim kurumlarından biri olan Ecole Nationale des Ponts et Chaussées Enstitüsü’nde Teknoloji ve İnovasyon Yönetimi üzerine yaptı. 2007 – 2013 yılları arasında Eczacıbaşı Topluluğu’nda yönetici seviyesinde çeşitli pozisyonlarda görev alan Atalık, 2013 yılından beri Yönetim Kurulu Üyeliğini üstleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP