Neo Portföy girişim sermayesi Lucida AI’a 500 bin dolar yatırım

Neo Portföy girişim sermayesi Lucida AI’a 500 bin dolar yatırım

Yönettiği girişim sermayesi yatırım fonları büyüklüğü yaklaşık 350 milyon dolar olan Neo Portföy, ses teknolojisi yazılımları alanında yapay zeka destekli ürünler geliştiren Lucida Al’a 500 bin dolar yatırım yaptı. Lucida Al, kullanıcıların güvenle akıcı yabancı dil konuşmayı öğrenmelerine yardımcı olurken, ses işleme teknolojisini kullanarak kendi kapalı büyük dil modeliyle bir çok sektöre ürün sağlıyor ve verimliliklerini artırıyor.

ABONE OL
10 Eylül 2024 13:54
Neo Portföy girişim sermayesi Lucida AI’a 500 bin dolar yatırım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2024 yılı başından bugüne kadar 14 girişime yatırım yapan Neo Portföy Girişim Sermayesi Yatırım Fonları, teknoloji odaklı girişimlere yatırım yapmaya devam ediyor. Neo Portföy Girişim Sermayesi Yatırım Fonları son olarak, yapay zeka destekli konuşma yazılımı Lucida Al’a 500 bin dolar yatırım yaptı. Lucida AI, ses teknolojilerini yapay zeka ile yeniden şekillendiriyor. B2B ve B2C kullanıcılar için tasarlanan uygulama, kişiselleştirilmiş geri bildirim ve gelişmiş konuşma deneyimi için kapalı bir büyük dil modelinden (LLM) yararlanıyor. Güvenli, uçtan uca şifrelenmiş bir platform olan Lucida Al, tam gizlilik ve veri koruması sağlayarak onu her ölçekteki işletme için güvenilir bir çözüm haline getiriyor.

Lucida AI, teknoloji, sağlık, finans, hukuk, eğitim, perakende ve müşteri hizmetleri dahil olmak üzere çok çeşitli sektörlere hizmet veriyor.
Lucida Al’a yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ve girişimin yenilikçi yaklaşımları ile önümüzdeki süreçte çok başarılı olacağına inandıklarını söyleyen Neo Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Emre Göltepe, “Teknoloji odaklı girişimlere yatırım yapmaya hız kesmeden devam ediyoruz. Lucida AI’ın halihazırda sahip olduğu teknolojiyi ve vizyonu, deneyimli kurucu ekibinin yerel ve global pazara çok hızlı bir şekilde adapte edeceğine ve ölçekleyeceğine inancımız tam” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP