Yerlikaya ve Tunç’ın mesajlarında dikkat çeken detay: Aileye başsağlığı dilenmedi
  • Ekonomi Manşet :
  • Gündem
  • Yerlikaya ve Tunç’ın mesajlarında dikkat çeken detay: Aileye başsağlığı dilenmedi

Yerlikaya ve Tunç’ın mesajlarında dikkat çeken detay: Aileye başsağlığı dilenmedi

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'ın ölü bulunmasının ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'dan peş peşe açıklamalar geldi. Her iki açıklamada da Narin Güran'a rahmet dilenirken, ailesine başsağlığı dilenmemesi dikkat çekti.

ABONE OL
8 Eylül 2024 11:35
Yerlikaya ve Tunç’ın mesajlarında dikkat çeken detay: Aileye başsağlığı dilenmedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran, bugün bir derede ölü halde bulundu. Narin’in ölüm haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Yerlikaya’nın açıklamasında, Narin’in cansız bedeninin jandarma tarafından bu sabah bulunduğu kaydedildi. Bakanın açıklamasındaki bir detay sosyal medyanın gözünden kaçmadı.

Yerlikaya’nın Narin’in ailesine başsağlığı dilemeyip açıklamasında yalnızca “Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun” ifadesiyle yetinmesi dikkat çekti.

Adalet bakanından da benzer mesaj

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Narin için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Tunçi Narin Güran’dan gelen acı haberin herkesi derinden üzdüğünü belirterek şunları kaydetti: “Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir.”

Bakan Tunç’un da aileye bağsağlığı dilememesi dikkatlerden kaçmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP