19 gündür aranıyordu: Narin Gürcan’ın cansız bedeni bulundu

19 gündür aranıyordu: Narin Gürcan’ın cansız bedeni bulundu

Son dakika gelişmesi... Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran'dan üzücü haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, günlerdir dağ tepe aranan Narin Güran'ın bugün cansız bedeninin jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu açıkladı. Kızın cesedinin bir derede bulunduğu kaydedildi. Ceset üzerinde otopsi incelemesi yapılacak. Narin Güran'ın ölümüne dair soruşturmada şimdiye dek ağabeyi gözaltına alınıp bırakılırken, amcası tutuklu bulunuyor.

ABONE OL
8 Eylül 2024 11:18
19 gündür aranıyordu: Narin Gürcan’ın cansız bedeni bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narin’in cesedinin bir derede bulunduğu öğrenildi. Narin’in yaşadığı köye giriş çıkışlar jandarma güçleri tarafından yasaklandı. Çok sayıda jandarma görevlisi ve savcı cesedin bulunduğu yerde inceleme yapıyor.

Narin Güran nasıl kayboldu?

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan sekiz yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta Kuran kursuna gitmek için ayrıldığı evine dönmedi. Bunun üzerine bölgede geniş çaplı arama başlatıldı.

Narin Güran soruşturmasında son durum

Arama çalışmalarıyla eş zamanlı olarak soruşturma da açıldı. Bugüne kadar soruşturma kapsamında Narin Güran’ın 18 yaşındaki ağabeyi E.G. gözaltına alınıp bırakıldı. Soruşturma kapsamında kızın amcası S.G. tutuklandı. Kızın DNA’sının S.G.’nin aracında bulunduğu belirtildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP