DOLAR 34,0181 0.05%
EURO 37,6574 0.16%
ALTIN 2.727,240,12
BITCOIN 1926951-3,93%
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

Trump: Ukrayna için bir barış planım var

Trump: Ukrayna için bir barış planım var

Eski ABD Başkanı Trump, Ukrayna'da barışı sağlamaya yönelik kesin bir planı olduğunu belirtti.

ABONE OL
4 Eylül 2024 02:03
Trump: Ukrayna için bir barış planım var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkan Adayı Donald Trump, Lex Friedman’ın You Tube kanalına verdiği demeçte Ukrayna’da barışı sağlamaya yönelik bir planı olduğunu, ancak ayrıntıları paylaşmayacağını söyledi.
Trump, “Ukrayna ve Rusya’yı nasıl durduracağıma dair çok kesin bir planım var. Belki bir plan değil ama Çin için de belli bir fikrim var” dedi
Trump, bu planların detaylarını açıklamayacağını, çünkü o zaman sürpriz etkisini kaybedeceğini ve başarıya ulaşılamayacağını vurguladı.
Daha önce Trump defalarca, seçimi kazanması halinde Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmayı sadece 24 saat içinde çözebileceğini söylemişti.
Eski ABD Başkanının bu sözlerini Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, sorunun bu kadar basit bir çözüm için fazla karmaşık olduğuna dikkat çekmiş, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise geçtiğimiz yıl Trump’ın ‘Ukrayna krizi de dahil olmak üzere akut sorunları birkaç gün içinde çözme’ isteğini olumlu olarak değerlendirmişti.
Putin, aynı zamanda, ABD seçimlerinden çıkacak herhangi bir sonucun ABD-Rusya ilişkilerini etkileyeceğine dair şüphe duyduğunu da vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP