DOLAR 34,0819 0%
EURO 37,6700 -0.27%
ALTIN 2.741,97-0,71
BITCOIN %
İstanbul
26°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

İYİ Parti’den teğmenlere destek: Türk askerinin mayası sağlamdır

İYİ Parti’den teğmenlere destek: Türk askerinin mayası sağlamdır

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kara Harp Okulu mezuniyet töreni sonrası 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atan teğmenler için "Türk askerinin mayası sağlamdır" yorumunu yaptı.

ABONE OL
1 Eylül 2024 17:44
İYİ Parti’den teğmenlere destek: Türk askerinin mayası sağlamdır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Kara Harp Okulu mezuniyet töreni sonrası ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganı atan teğmenlerin görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşarak, “AK Parti her ne kadar ordu siyasallaşsın diye uğraşsa ve askeri okullarımızda toplumun tamamını derinden yaralayan manzaralar yaşanıp basına yansısa da Türk askerinin mayası sağlamdır” dedi.

Dervişoğlu, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni sonrası ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganı atan teğmenlerin görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Dervişoğlu şu ifadeleri kullandı:

AK Parti her ne kadar ordu siyasallaşsın diye uğraşsa ve askeri okullarımızda toplumun tamamını derinden yaralayan manzaralar yaşanıp basına yansısa da Türk askerinin mayası sağlamdır.

Bağrından çıkardığı en büyük Türk’ü, Atatürk’ü daima önderi görecek ve onun hatırasına dil uzatanların karşısında yalın kılıç dikilecektir. Beni duygulandırdınız, her birinizin gözlerinden öpüyorum! O mübarek asker işte bu asker, o mübarek bayrak işte bu bayrak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP