DOLAR 34,0801 0.01%
EURO 37,6594 -0.23%
ALTIN 2.739,08-0,82
BITCOIN %
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

KALAN SÜRE

İmamoğlu’ndan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a ‘Atatürk’ tepkisi

İmamoğlu’ndan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a ‘Atatürk’ tepkisi

Türkiye bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle çıkılan Büyük Taarruz'un 102'inci yıl dönümünde cuma hutbesinde Atatürk adının anılmaması tepki çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı eleştirirken, ''Diyanet İşleri Başkanı bu milletin milli ve manevi duygularını taşıyan bir insan değil. Siyaset yapıyor, birilerine yaranıyor. Kime yarandığını da bilmiyorum. Allah onu ıslah etsin" dedi.

ABONE OL
30 Ağustos 2024 17:33
İmamoğlu’ndan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a ‘Atatürk’ tepkisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda cuma hutbesinde Mustafa Kemal Atatürk’e yer verilmemesine tepki gösterdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, cuma namazı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Cuma hutbesinde Atatürk’ün adının anılmadığını ifade İmamoğlu, ”Bu insanlar 1912 ve 1922 yılları arasında 10 yıl savaştı. Yüzyıllardır gerileyen, toprakları işgal edilen bir millet, devlet ilk defa dur dedi. Dur diyen o komutan Mustafa Kemal Atatürk. Kim için dedi? Bu millet için. Bu milletin yaşamı, inancı, kültürü, camisi, ezanı için” ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı eleştiren İmamoğlu, “Diyanet İşleri Başkanı bu milletin milli ve manevi duygularını taşıyan bir insan değil. Siyaset yapıyor, birilerine yaranıyor. Kime yarandığını da bilmiyorum. Allah onu ıslah etsin” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP