DOLAR 34,0741 0.01%
EURO 37,6772 -0.18%
ALTIN 2.735,25-0,96
BITCOIN %
İstanbul
24°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

AKOM tarih verdi: İstanbul’da yağışlı havanın ne kadar süreceği açıklandı

AKOM tarih verdi: İstanbul’da yağışlı havanın ne kadar süreceği açıklandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahminini güncelledi ve sarı kodlu uyarı yapılan illerin sayısı 13'e yükseldi. Öğle saatlerinden sonra Ardahan, Kars, Artvin, Erzurum'un kuzeydoğusu, Ağrı'nın doğusu ile Iğdır'ın batısında kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor. Sarı alarm verilen illerden biri de İstanbul oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden de (AKOM), megakentte yağışların ne kadar süreceğine ilişkin açıklama geldi.

ABONE OL
30 Ağustos 2024 19:49
AKOM tarih verdi: İstanbul’da yağışlı havanın ne kadar süreceği açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji’den uyarı üstüne uyarı geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle öğle saatlerinden sonrası için uyarıda bulundu. 13 il için sarı kodlu uyarı verilirken Ardahan, Kars, Artvin, Erzurum’un kuzeydoğusu, Ağrı’nın doğusu ile Iğdır’ın batısında yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ayrıca, sağanak yağışın Kırklareli ve Tekirdağ’ın doğusu ile kuzey ve batı kesimleri başta olmak üzere İstanbul’da da yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kastamonu, Çorum, Çankırı ve Hatay’ın kuzeyinde, yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

AKOM İstanbul için tarih verdi

AKOM da İstanbul’da yağışların ne kadar süreceğine ilişkin tarih verdi. AKOM’dan yapılan uyarıda, “İstanbul’da 5 Eylül’e kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması beklenmektedir. Yağışların bölgesel olarak kuvvetli olabileceği tahmin edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP