DOLAR 34,0892 0.07%
EURO 37,7638 -0.86%
ALTIN 2.761,220,68
BITCOIN %
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

KALAN SÜRE

Abdüllatif Şener’in oğlu tutuklandı!

Abdüllatif Şener’in oğlu tutuklandı!

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
29 Ağustos 2024 19:14
Abdüllatif Şener’in oğlu tutuklandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anneannesi Leyla Çetiner’i 31 Temmuz’da aralarında çıkan tartışma sonrası silahla rehin aldıktan sonra öldüren Şener hakkında çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışı yasağı uygulanmıştı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçirilen Bedirhan Şener’in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verilmişti.

Bilkent Şehir Hastanesince düzenlenen raporda, “gözlem altına alınan şüphelinin cezai sorumluluğunu etkileyecek şiddet ve mahiyette akıl hastalığının ya da zayıflığının bulunmadığı, ‘üst soya karşı kasten ateşli silahla öldürme ve öldürmeye teşebbüs’ suçu ile ilgili fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayabildiği, bu fiille ilgili davranışlarını yönlendirme yeteneğinin tam olduğu” belirtilerek, şüphelinin, Türk Ceza Kanunu’nun “akıl sağlığıyla” alakalı maddesi kapsamında değerlendirilemeyeceği kaydedildi.

Bedirhan Şener, yapılan tespit ve toplanan deliller doğrultusunda, “üst soya karşı kasten öldürme” ve “üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs” suçlarından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP