DOLAR 33,9164 0.09%
EURO 37,9064 0.07%
ALTIN 2.737,300,03
BITCOIN %
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

“Çiftçilerin Yüzünü Güldüren” kampanyasında kazananlar belli oldu

“Çiftçilerin Yüzünü Güldüren” kampanyasında kazananlar belli oldu

Tarıma stratejik öncelikleri arasına yer veren Türkiye İş Bankası, kuruluşunun 100. yıl dönümünde, “Çiftçilerin Yüzünü Güldüren İmece Kart Kampanyası”nın talihlileri belirlendi.

ABONE OL
21 Ağustos 2024 20:17
“Çiftçilerin Yüzünü Güldüren” kampanyasında kazananlar belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dördü traktör ve30 adet akıllı tarım teknolojisi ürününün sunulduğu kampanyada kazananlar hediyelerini düzenlenen törenle teslim aldı.

“Yenilikçi; insana, doğaya saygılı yaklaşımımızla ülkemiz tarımını daha da ileriye taşıyacağız”

İş Bankası Tarım Bankacılığı Pazarlama Müdürü Zafer Arslan törende yaptığı konuşmada, İş Bankası’nın 100. yılında çiftçilere fayda sağlayacak bir kampanya düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirtti.

Sektörün değişen iklim koşulları, nüfus artışı, yükselen girdi ve enerji maliyetleri, tarımla uğraşan genç nüfusun azalması gibi zorluklarla karşı karşıya olduğunu söyleyen Arslan, kaynakların doğru zamanda ve doğru miktarda kullanımının önemine işaret etti. Teknolojiyi merkeze alarak tarım ekosistemindeki tüm paydaşlarla birlikte ülkemizde tarımın gelişimi için çalıştıklarını ifade eden Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Tarımı, teknoloji ve finansla buluşturarak üreticilerimize destek oluyoruz. Ülkemizin verimli ovalarında açtığımız Tarım İhtisas Şubelerimizle, gerçekleştirdiğimiz çiftçi buluşmalarıyla, tarım teknolojisine dair genç girişimcileri destekleyen WorkupAgri programımızla, düzenlediğimiz kampanyalarla çiftçiye en çok kazandıran banka olmayı hedefliyoruz. Bir asırlık köklü tarihimizden aldığımız güçle gelecek 100 yılımızda da tüm sorumluluk bilincimizle çağa ayak uyduran, yenilikçi, insana ve doğaya saygılı yaklaşımımızla ülkemiz tarımını daha da ileriye taşımanın gayretiyle var gücümüzle çalışacağız.”

“Tarımda teknolojik dönüşüm ve sürdürülebilir üretim için çalışmaya devam edeceğiz”

Türkiye İş Bankası’nın tarım odaklı teknoloji iştiraki İmeceMobil’in de katıldığı törende İmeceMobil Genel Müdürü İlker Mehmet Sağlam, İmeceMobil’in 2019 yılında tarım alanında teknolojinin etkin kullanımı ve üreticilere dijital çözümler sunulması amacıyla hayata geçirildiğini belirterek, bu kampanyada da tarımda verimliliği artıracak teknolojileri önceliklendirdiklerini söyledi. Sağlam, “Yeni nesil traktörler, zirai dronelar, değişken oranlı gübreleme ve ilaçlama sistemleri ve otomatik dümenleme cihazlarıyla teknolojinin tabana yayılması amacımızı burada da gerçekleştirmeye çalıştık. Talihlilerimizin ülkenin dört bir yanından üreticilerimizden oluşmasından çok memnunuz. Bu hem coğrafi açıdan teknolojilerin yayılmasını hem de ürün deseni anlamında çeşitlilik yaratmamızı sağlayacak. Tarımda teknolojik dönüşüm ve sürdürülebilir üretim için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İmeceMobil’in çiftçilere sunduğu yeniliklere de değinen Sağlam, çiftçilerin İmeceMobil uygulamasından hava tahmini, tarladan uydu takibi, uydu ve meteoroloji destekli sulama önerisi, gübreleme takvimi, kredi imkanı gibi çözümlere ulaşabildiklerini belirterek, “2025 yılında uygulamaya e-ticaret platformu da eklenecek. Böylelikle üreticiler ihtiyaç duyacakları tüm girdileri uygulama üzerinden temin edebilecekler” dedi.

Traktörler Adana, Aydın, Kocaeli ve Erzurum’a gitti

30 Haziran 2024 tarihinde sona eren “Çiftçilerin Yüzünü Güldüren İmece Kart Kampanyası”na 101 bin 460 kişi çekilişe katılmaya hak kazandı.
Toplam 34 adet akıllı tarım teknolojisi ürününün sunulduğu kampanyada ödüller arasında traktör, zirai drone, akıllı ilaçlama makinesi, tarla analiz sistemi, otomatik dümenleme sistemi yer aldı. Dört adet traktör Adana, Aydın, Kocaeli ve Erzurum’dan çiftçiler tarafından kazanıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP