DOLAR 33,9215 0.18%
EURO 37,7958 0.16%
ALTIN 2.729,76-0,25
BITCOIN %
İstanbul
28°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

Tether, Aptos entegrasyonunu duyurdu

Tether, Aptos entegrasyonunu duyurdu

Dijital varlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Tether, yakında ABD dolarına sabitlenmiş Tether Token'larını (USDT) Aptos üzerinde kullanıma sunacağını duyurdu.

ABONE OL
21 Ağustos 2024 12:44
Tether, Aptos entegrasyonunu duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aptos ile gerçekleştirilen iş birliği USDT’ yi dünya genelinde daha erişilebilir ve pratik hale getirmeyi amaçlarken, Tether’in istikrarı ve güvenilirliğiyle birlikte platformun çekiciliği de artıyor.

Aptos ağı, düşük ücret avantajıyla işlem maliyetlerini azaltarak mikro işlemlerden büyük kurumsal operasyonlara kadar geniş bir kullanım yelpazesi sunuyor. Tether ve Aptos’un stratejik iş birliği, USDT’nin erişilebilirliğini artırarak stablecoin’i farklı ekonomik geçmişlere sahip kullanıcılar için cazip hale getiriyor.

“Aptos entegrasyonundan büyük heyecan duyuyoruz”

Aptos iş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Tether CEO’su Paolo Ardoino “Tether olarak, dijital para birimlerini daha erişilebilir ve işlevsel hale getirme vizyonumuz doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz Aptos entegrasyonundan büyük heyecan duyuyoruz. Aptos’un yenilikçi teknolojisi, USDT ile daha hızlı ve düşük maliyetli işlemleri kolaylaştırmak için uygun bir ortam sunuyor. Bu iş birliği aynı zamanda, inovasyona liderlik etme ve kullanıcılarımıza istikrarlı, güvenilir finansal araçlar sağlama çabalarımızın da önemli bir göstergesi.” dedi.

“USDT entegrasyonu, Aptos için önemli bir dönüm noktası”

Tether ile gerçekleştirdikleri iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aptos Labs CEO’su Mo Shaikh, “Tether’in USDT entegrasyonu, Aptos için önemli bir dönüm noktası. Bu iş birliği, Aptos’un devasa hacimleri işleme ve kullanıcı tabanını hızla büyütme yeteneğini oldukça güçlendirecek. Öte yandan Tether ile güçlerimizi birleştirmek, ekosistemimiz için büyük umut vadediyor. Tether ve Aptos’un, Move on Aptos’tan yararlanarak blockchain teknolojisinde küresel olarak neler başarabileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Aptos Vakfı Hibe ve Ekosistem Başkanı Bashar Lazaar ise “Hız, merkeziyetsizlik ve birlikte çalışabilirliğe değer veren, Move on Aptos’u kullanan güçlü ve küresel bir DeFi ekosistemi kuruyoruz. USDT’nin Aptos’ta piyasaya sürülmesi, kurumlar, Web3 geliştiricileri ve tüm ekosistem için oldukça önemli.” dedi.

Aptos, benzersiz hız ve ölçeklenebilirlik sağlayan blockchain altyapısıyla önemli bir ekosistem büyümesi gösteriyor. Güncel verilere göre, ortalama günlük aktif kullanıcı sayısı Ocak ayında 96 bin olan platform bu sayıyı Temmuz 2024’te 170 bine yükseltirken, Mayıs 2024’te ise 157 milyon işlemle rekor kırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP