DOLAR 33,6982 0.15%
EURO 37,1433 0.35%
ALTIN 2.715,882,25
BITCOIN 19958020,49%
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

50 yıllık giyim markası iflas etti: Spor elbiseleri üretiyordu

50 yıllık giyim markası iflas etti: Spor elbiseleri üretiyordu

Spor camiasında sattığı ürünlerle tanınan ABD’li tekstil giyim markası iflas ettiğini açıkladı.

ABONE OL
17 Ağustos 2024 19:29
50 yıllık giyim markası iflas etti: Spor elbiseleri üretiyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel ekonomik krizin en çok etkilediği ülkelerin başında gelen ABD’de 50 yıllık giyim markası The M Den iflas etti. M Den’in sahibi ABD 11. Bölüm Mahkemesine giderek iflas başvurusu yaptığını açıkladı.

Scott Hirth’e ait Heritage Collegiate Apparel, şirketin potansiyel satışı kapsamında iflas başvurusunda bulunduğunu 16 Ağustos’ta yaptığı açıklamada belirtti.

MÜŞTERİLERE TEŞEKKÜR…

mlive.com’un haberine göre iflas haberi, Michigan Üniversitesi atletizm bölümünün resmi ürün perakendecisi hakkında yasal anlaşmalar, mağaza kapatmaları ve diğer mali sorunların kamuoyuna duyurulmasının ardından ortaya çıktı.

Scott Hirth bir açıklamada, “Satışın hızla sonuçlanmasını ve çok yakında duyurulmasını umuyoruz. Siz sadık müşterilerimize, bu yaklaşık 50 yıl boyunca verdiğiniz tüm destek için teşekkür ediyoruz ve size ve Üniversiteye hizmet etmek bizim için ayrıcalıklı bir onur ve ayrıcalıktı.  dedi.

50 MİLYON DOLAR BORÇ!

Heritage Collegiate Apparel Inc., Michigan Doğu Bölgesi ABD İflas Mahkemesi’ndeki dosyaya göre 50 milyon dolara kadar borcu olduğunu söyledi. Dosyaya göre en büyük teminatsız borç, Michigan Üniversitesi’nin atletizm bölümüne telif ödemeleri için ödenen 9 milyon dolardan biraz daha az. Diğer borçlar arasında Nike’ın yaklaşık 2,6 milyon doları var, kayıtlar bunu gösteriyor.

Hirth’in şirketi ayrıca yakın zamanda, birden fazla tedarikçi ve alışveriş merkezinin bu yıl M Den’e hizmet veya kira ödememesi nedeniyle dava açmasının ardından üç ayrı davada 288.743 dolar ödemeyi kabul etti. Ülke genelinde, Kansas’taki ABD Bölge Mahkemesi’nde 4,2 milyon dolarlık bir dava da dahil olmak üzere, birden fazla dava devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP