DOLAR 33,6901 0.14%
EURO 37,1325 0.32%
ALTIN 2.707,861,93
BITCOIN %
İstanbul
28°

AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

Özgür Özel, Meclis Başkanı ile görüştü

Özgür Özel, Meclis Başkanı ile görüştü

TBMM'deki Can Atalay konulu olağanüstü toplantıda çıkan kavganın ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü. Özel, Meclis'te yaşananları 'rezalet' olarak nitelendirdi.

ABONE OL
16 Ağustos 2024 16:50
Özgür Özel, Meclis Başkanı ile görüştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’deki olaylı oturumun ardından Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş’u telefon ile aradı. Yaşanan olayların kabul edilemez olduğunu ifade eden Özel, Kurtulmuş’tan inisiyatif almasını ve siyasi parti temsilcileriyle yapılacak toplantıya bizzat kendisinin başkanlık etmesini istedi.

“ŞİDDETİ NORMALLEŞTİREMEYİZ”

CHP Genel Başkanı Özel, görüşmede “Bu şiddeti normalleştiremeyiz. Olayların bu noktaya gelmesi konusunda sizin mutlaka inisiyatif almanız gerekiyor” dedi. Özel bir idare amirinin yaptığı saldırının izah edilemez olduğunu ifade etti.

Yaşananları ‘rezalet’ olarak nitelendiren Özel, Meclis Başkanı’ndan artan şiddete dur demesini bu konuda CHP’ye düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını, Meclis’teki şiddet olaylarıyla ilgili bir toplantı planlanması durumunda ise bu toplantıya en üst düzeyde katılım göstereceklerini dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP