DOLAR 33,6224 0.04%
EURO 37,0182 -0.05%
ALTIN 2.645,220,02
BITCOIN %
İstanbul
31°

AÇIK

KALAN SÜRE

Fatih Altaylı’dan Kılıçdaroğlu’na sert yanıt

Fatih Altaylı’dan Kılıçdaroğlu’na sert yanıt

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisini sert sözlerle eleştiren eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Altaylı, Kılıçdaroğlu için "AKP ve iktidar tetikçisi' ifadesini kullandı. Altaylı yargı önünde hesaplaşacaklarını söyledi.

ABONE OL
15 Ağustos 2024 13:17
Fatih Altaylı’dan Kılıçdaroğlu’na sert yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazeteci Fatih Altaylı ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki atışma devam ediyor. Fatih Altaylı, kendisine “Merkepler adam olur, sen adam olmazsın. Belinde tabancayla gazetecilerin grev çadırını basan, çalıştığın kurumda gazeteci kıyımı yapılırken ‘Ne yapabilirdim’ diyen, yanında çalışan kadın gazeteciye beyzbol sopası gösteren, onurlu gazeteci düşmanı, paranın kölesi bir çukursun. Be paranın emrindeki tetikçi! Ajan ve işbirlikçi olduğumu ispatlamaz isen, namussuz ve alçaksın!” diyen Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Altaylı, “Söylediği hakikaten doğruymuş dedirtecek son hamlesini yaptı. Nasıl bir çıkarına, yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki bir çıkarına nereye çok ağır dokunduysam eğer o yüzden çıldırmış” dedi.

Altaylı Youtube kanalından yaptığı yayında, “Bana saldırmış, çok düzeysiz bir saldırı. Bugüne kadar Fethullahçıların, AKP’lilerin ne kadar ithamı, iftirası, çamur at izi kalsını varsa hepsini söylemiş. Kendisine teşekkür etmek istiyorum.” değerlendirmesini yaptı.

“PİYON OLDUĞUNU NET ŞEKİLDE ORTAYA KOYDU”

Altaylı şu ifadeleri kullandı:

-Benim ne kadar doğru söylediğimi, kendisinin AKP’ye hizmet eden piyon olduğunu bilerek ya da bilmeyerek net şekilde ortaya koydu. Bana en fazla saldıranlar kimler, AKP’li troller. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun bana yönelik hakaret dolu ve hesabını yargı önünde kesinlikle vereceği iftiralarının ardından bunu köpürtenler kimler? Yine AKP’li troller.

“KILIÇDAROĞLU AKP TETİKÇİSİ”

Kemal Kılıçdaroğlu net bir şekilde AKP’nin tetikçisi olduğunu ya da en azından kendisi değilse, kendisi o bilinçte değilse etrafında o metni kaleme alanların AKP ile ne kadar içli dışlı bir ilişki içinde olduklarını, yanındaki bu iş dünyasına şantajla, şununla bununla varlıklarını göstermiş ve Fethullah Gülen cemaatine hizmet etmiş onlara birtakım imkanlar sağlamış tiplerin ortaklığıyla oraya doğru sürüklenmiş, bana sorarsan beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı.

Fatih Altaylı’nın söylediği hakikaten doğruymuş dedirtecek son hamlesini yaptı. Nasıl bir çıkarına, yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki bir çıkarına nereye çok ağır dokunduysam eğer o yüzden çıldırmış.

“EDEPSİZ VE TERBİYESİZ METİN”

-O metni kaleme almak makul bir insanın işi değil, o kadar edepsiz ve terbiyesiz metin. Onun hesabını yargıda verecek zaten.
Ona o metni yazdıranlar, o metni yazıp onun eline bunu yollayalım diyenler Türkiye’de bugün olan biten gelinen durumda sorumlulardır.

“BANA OLAN KİNLERİNİN TEMELİNDE CHP KURULTAYI VAR”

-Bana olan kinlerinin temelinde aslında CHP kurultayı var. CHP kurultayı öncesinde Özgür Özel’e verdiğimiz destek var. Çünkü planları şuydu, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu, Ankara’da Mansur Yavaş’ı aday göstermeyeceklerdi. CHP buraları kaybedecekti, anladığım kadarıyla o planı da bozmuşuz. Onun öfkesiyle şu anda AKP tetikçiliğine, iktidar tetikçiliğine soyunmuş vaziyette.

“İFTİRALARININ HESABINI VERECEK”

-İftiralarının hesabını yargıda verecektir. Ne olduğunu üslubuyla gösterdi. Kendi yazmamıştır ama önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayımlayarak da gösterdi. Ne adını anarım, mahkemede görürsem görürüm. Bunun hesabını hakikaten verecek.

-Çok geçmişlere gitmiş. Ondan sonra 20 kere falan konuk oldu, mesajları duruyor. Çıkarırım utanır. Çıkarmam ama kendisi biliyor bana neler yazdığını. Bugün bana kim saldırıyor onun tetikçisi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP