DOLAR 33,6174 0.02%
EURO 37,1307 0.27%
ALTIN 2.662,620,67
BITCOIN %
İstanbul
31°

AÇIK

KALAN SÜRE

MediaMarkt’tan görme engelli müşterilerine büyük kolaylık

MediaMarkt’tan görme engelli müşterilerine büyük kolaylık

MediaMarkt, yapay zeka teknolojisini kullanarak görme engelli bireylere yönelik sesli destek çözümleri geliştiren BlindLook'la gerçekleştirdiği uzun soluklu iş birliğinin kapsamını genişletti. Şirket, İstanbul'daki mağazalarının tamamını görme engelli ziyaretçiler için daha erişilebilir hale getirdi.

ABONE OL
15 Ağustos 2024 11:47
MediaMarkt’tan görme engelli müşterilerine büyük kolaylık
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MediaMarkt’ın mağaza bazında hazırladığı erişilebilirlik raporları, BlindLook tarafından işlenerek görme engelli ziyaretçiler için sesli yönergelere dönüştürüldü. Daha sonra İstanbul’daki 10 pilot mağazasında görme engelli ziyaretçiler için BlindLook deneyimini başlatan firma, yeni bir adım atarak bu deneyimi İstanbul’da bulunan 29 mağazasının tamamında uygulamaya başladı.

BlindLook deneyimi sayesinde firmanın İstanbul’daki mağazalarını ziyaret eden görme engelli tüketiciler, sesli yönergeleri takip ederek diledikleri reyonlara artık daha kolay ulaşabilecek. Firmanın mobil uygulamaları ve web sitesinde de görme engelli kullanıcılar için BlindLook’un yapay zeka tabanlı sesli simülasyon desteği sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP