DOLAR 33,6273 0.26%
EURO 37,1082 0.54%
ALTIN 2.639,71-0,67
BITCOIN %
İstanbul
30°

AÇIK

KALAN SÜRE

Erdoğan’dan ekonomi mesajı: Bahaneyle bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar

Erdoğan’dan ekonomi mesajı: Bahaneyle bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 23'üncü kuruluş yıldönümündeki konuşmasında, parti olarak bugüne kadar yaşadıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı, "Türkiye ne zaman kendini toparlasa ekonomide kabuğunu kırmaya çalışsa bir bahane üretip bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar" dedi.

ABONE OL
14 Ağustos 2024 14:54
Erdoğan’dan ekonomi mesajı: Bahaneyle bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi’nde AK Parti 23. Kuruluş Yıldönümü Programı’nda konuşuyor.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

– AK Parti bundan 23 sene önce milletin umudu olarak milletimiz tarafından kuruldu. 14 Ağustos 2001’de biz o güne kadar dalga dalga büyüyen bir gönül hareketinin sadece tabelasını astık. Gerekirse kendimiz bedel ödeyeceğiz fakat aziz milletimize bedel ödetmeyeceğiz demiştik.

– Bir dip dalga hareketi olarak doğan kurulan AK Parti çok kısa sürede milyonların umudu haline dönüştü.

Bugüne kadar nice engelle karşılaştık…’

– Bugüne kadar nice engelle karşılaştık. Bizi hizmetten üretmekten alıkoymak isteyen nice sinsi senaryolarla muhatap olduk. Kanlı darbe teşebbüslerinden terör eylemlerine kadar pek çok tehditle mücadele ettik. Ankara’nın göbeğinde darbe çığırtkanlığı yaptılar, partimizi kapatmaya kalktılar. Yularını ellerinde tuttukları bütün taşeronları üzerimize saldılar.

– Türkiye ne zaman kendini toparlasa ekonomide kabuğunu kırmaya çalışsa bir bahane üretip bizi yolumuzdan çevirmeye çalıştılar. Bunların hiçbirine eyvallah etmedik. Oyunları bozarak bugünlere geldik.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP