DOLAR 33,5778 0.12%
EURO 37,0670 0.43%
ALTIN 2.645,85-0,44
BITCOIN %
İstanbul
30°

AÇIK

KALAN SÜRE

Akbank’tan iyi bir gelecek isteyenler için yeni platform

Akbank’tan iyi bir gelecek isteyenler için yeni platform

Stratejisinin kalbine sürdürülebilirliği koyan Akbank, bu alandaki çalışmalarına bir yenisini ekledi. Akbank, hayata geçirdiği www.iyigelecegeyatirim.com ile yatırımcıları çevre ve toplum faydasına olacak alanlara yönlendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda hayata geçirdiği platform ile çevre ve toplum yararına olacak alanlar konusunda farkındalık yaratıyor. Ziyaretçilerine Çevresel, Sosyal, Yönetişim (ÇSY) temalı ürünler hakkında bilgi sunan yeni web sitesi, aynı zamanda hem toplumsal bilincin artmasına hem de yatırımların hızlanmasına hizmet ediyor.

ABONE OL
14 Ağustos 2024 15:52
Akbank’tan iyi bir gelecek isteyenler için yeni platform
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplumsal ve çevresel değer yaratmak üzere insan odaklı sürdürülebilirlik çalışmalarına aralıksız devam eden Akbank, iyi bir geleceğe katkı sağlama amacı doğrultusunda yeni bir platformu hayata geçirdi. Akbank, www.iyigelecegeyatirim.com web sitesi ile sürdürülebilir bir geleceğin önemini vurguluyor.

Bireylerin “sürdürülebilirlik” kavramını daha iyi anlaması ve sürdürülebilirlik bilincinin artırılması amacıyla açılan iyigelecegeyatirim.com, aynı zamanda kullanıcılara ÇSY temalı yatırım ürünleri ile tanışma imkânı da sunuyor. Ziyaretçiler, site üzerinden ÇSY odaklı yatırım fonları hakkında bilgi alabiliyor, Borsa İstanbul’daki sürdürülebilirlik endeksinde yer alan hisseleri görüntüleyebiliyor. Dileyen ziyaretçiler, bu fon ve hisselere yatırım yaparak sürdürülebilir bir değere ortak olma imkanı buluyorlar.

Akbank Özel Bankacılık ve Yatırım Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dalya Kohen, “Türkiye’nin sürdürülebilir bir ekonomiye geçiş sürecini desteklemek amacıyla sürdürülebilirlik odaklı yatırımların ekonomik, çevresel ve sosyal faydalarını vurgulayarak toplumsal farkındalığı artırmak için önemli adımlar atıyoruz. Bu anlamda iyigelecegeyatirim.com platformumuzun sürdürülebilirlik anlayışını yaygınlaştırarak, bireylerin farkındalığını artıracağına ve bu alanda yatırımı teşvik edeceğine inanıyoruz. Akbank olarak çevreye, ekonomiye, topluma ve sektörümüze yönelik sürdürülebilir değer yaratan adımlarımızla, ülkemiz ve dünyamız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP