DOLAR 33,6173 0.02%
EURO 36,7959 0.07%
ALTIN 2.668,31-0,02
BITCOIN %
İstanbul
31°

AÇIK

KALAN SÜRE

Hindistan’daki şiddetli yağışlar çok sayıda can kaybına yol açtı

Hindistan’daki şiddetli yağışlar çok sayıda can kaybına yol açtı

Hindistan'ın Racastan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı kazalarda ilk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

ABONE OL
12 Ağustos 2024 18:11
Hindistan’daki şiddetli yağışlar çok sayıda can kaybına yol açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hindistan’ın NDTV kanalının haberine göre, yetkililer, etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde eğitime ara verme kararı aldı.

Yetkililer, eyaletin Jaipur, Bharatpur, Madhorajpura, Beawar, Kekri, Karauli, Banswara gibi bölgelerinde boğulma, çöken evin altında kalma, yağışlar nedeniyle dolan nehir sularına kapılma gibi sebeplerden en az 20 kişinin yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Eyalet sakinlerine su birikintilerinden, elektrik direklerinden uzak durmaları uyarısı yapan yetkililer, afet yönetimi biriminin uyarılarına uyulması çağrısı yaptı.

Himaçal Pradeş’te toprak kayması nedeniyle 3 kişi öldü

Öte yandan, Hindustan Times’ın haberine göre, Himaçal Pradeş eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymalarından çeşitli bölgelerde olumsuz etkileniliyor.

Una bölgesinde yağışlar nedeniyle birçok yolun kapandığını açıklayan yetkililer, bir köyde toprak kayması nedeniyle 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kişinin kaybolduğunu ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP