DOLAR 33,5538 0.15%
EURO 36,7140 0.22%
ALTIN 2.660,541,63
BITCOIN 1991508-1,40%
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

Pavo büyümede hız kesmiyor: Payco ile yeni iş birliği

Pavo büyümede hız kesmiyor: Payco ile yeni iş birliği

Aktif Bank’ın yeni nesil ödeme ve tahsilat çözümleri sunan iştiraki Pavo yeni iş birlikleriyle hızlı büyümesine devam ediyor. Pavo bu kez de güvenli ve yenilikçi ödeme platformu Payco ile güçlerini birleştirdi. Payco, Pavo’nun inovatif fiziksel pos hizmetleriyle müşterilerinin yanında olacak.

ABONE OL
12 Ağustos 2024 16:43
Pavo büyümede hız kesmiyor: Payco ile yeni iş birliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finans sektöründe imza attığı iş birlikleriyle büyüyen yeni nesil ödeme ve tahsilat çözümleri kuruluşu Pavo, ortaklıklarına bir yenisini ekledi. Pavo, güvenli ve yenilikçi ödeme platformu Payco’ya fiziksel pos hizmetleriyle destek verecek. Pavo’nun güçlü AR-GE kaynağı ve müşteri odaklı yaklaşımının, Payco’nun hızlı para transferleri ve dijital hizmetleriyle buluştuğu bu ortaklık ile fintek sektöründe güvenli, kullanıcı dostu ve uzun soluklu bir iş birliği doğdu.

Pavo Genel Müdürü Ercan Taşkesen, “Türkiye’nin en kapsamlı finansal teknolojiler ekosistemi olan Aktif Bank’ın bir iştiraki olarak; müşterilerimizin tüm beklentilerine cevap veren, yeni nesil ödeme sistemleri dünyasına adım atan ilk şirketlerden biriyiz. Yenilikçi teknolojileri odağına alan bakış açımız, müşteri odaklı ve iş birlikçi yaklaşımımız ile Payco’nun ödeme sistemleri alanındaki dinamik ve yenilikçi uygulamalarından doğan iş birliğinin sektöre yenilikçi ve katma değerli çözümler sunacağına ve finansal ekosisteme güç katacağına yürekten inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Payco Genel Müdürü Fevzi Utku Kılıç, “Hızlı ve sorunsuz pos altyapımızı Pavo ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz çerçevesinde yeni nesil Android fiziksel pos ile fiziki olarak müşterilerimize sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kullanım kolaylığı, erişilebilirliği ve yaygın servis ağı sayesinde nakitsiz toplum hedefine ulaşma yolunda, ülkemizin en ücra köşelerinde bile gönül rahatlığı ile hizmet vermemize imkân sağlayacak bu iş birliğinin ilk adımlarını atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu çalışmamızın büyüyerek diğer alanları da kapsayacak şekilde genişlemeye devam edeceğini umuyoruz. İş birliğimizin en büyük çıktısı, her ölçekte ticari işletmenin pürüzsüz bir şekilde ödeme alma deneyimi yaşamasını sağlamak olacaktır.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP