DOLAR 33,6224 0.04%
EURO 37,0182 -0.05%
ALTIN 2.645,220,02
BITCOIN %
İstanbul
31°

AÇIK

KALAN SÜRE

Hırvatistan’da kaçırılan Türk vatandaşı için Dışişleri devrede

Hırvatistan’da kaçırılan Türk vatandaşı için Dışişleri devrede

Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezi, Muhammed Çolak isimli Türk vatandaşının Hırvatistan'da kimliği belirsiz bir grup tarafından fidye için kaçırıldığına dair gelen bilgiler üzerine ilgili makamlarla temas geçildiğini duyurdu.

ABONE OL
11 Ağustos 2024 14:55
Hırvatistan’da kaçırılan Türk vatandaşı için Dışişleri devrede
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya pltformlarıda bir süredir Türk vatandaşı Muhammed Çolak’ın bir çete tarafından kaçırıldığı ve ölümle tehdit edildiği iddiası gündeme geliyordu. Bunun üzerine Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezi, gelen bilgiler üzerine ilgili makamlarla temas geçildiğini duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı Koordinasyon ve Destek Merkezi’nin X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Muhammed Çolak adlı vatandaşımızın Hırvatistan’da kimliği belirsiz bir grup tarafından fidye karşılığında kaçırıldığına dair Bakanlığımıza dün sabah gelen bilgiler üzerine vakit kaybedilmeksizin Hırvatistan ve Bosna Hersek makamlarıyla temas edilmiştir. Konu yakından takip edilmekte olup gelişmelerle ilgili vatandaşımızın ailesi düzenli biçimde bilgilendirilmektedir.”

Sosyal medyada, Türk vatandaşı Muhammed Çolak’ın bir çete tarafından kaçırıldığı ve ölümle tehdit edildiği iddiası gündeme gelmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP