DOLAR 33,6868 0.15%
EURO 37,0650 0.16%
ALTIN 2.666,650,38
BITCOIN %
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

KALAN SÜRE

Meta’dan Instagram açıklaması

Meta’dan Instagram açıklaması

Meta sözcüsü, Türkiye'de Instagram hizmetlerini yeniden kullanıma sunmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

ABONE OL
5 Ağustos 2024 15:41
Meta’dan Instagram açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meta sözcüsü, Türkiye’de Instagramın yeniden hizmete açılmasını sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

BTK 2 Ağustos’ta Meta’ya ait Instagram internet sitesine erişimi engellemişti. İletişim Başkanı Fahrettin Altun X üzerinden Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Instagram’ı, Haniye’nin öldürülmesinin ardından taziye mesajlarını engellediği için eleştirmişti.

Meta sözcüsü konuya dair bugün yaptığı açıklamada, “Türkiye’de Instagram’a erişimin engellenmesinden dolayı milyonlarca kişi aileleriyle ve arkadaşlarıyla gündelik iletişim kurdukları bir yöntemden mahrum kalırken, işletmeler de aynı şekilde müşterilerine ulaşamıyor. Hizmetlerimizi yeniden kullanıma sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram yetkilileri ile bugün öğleden sonra bir araya geleceklerini ve Türkiye’nin taleplerinin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umduklarını açıkladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP