DOLAR 33,6982 0.15%
EURO 37,1433 0.35%
ALTIN 2.715,882,25
BITCOIN %
İstanbul
26°

AÇIK

KALAN SÜRE

Joe Sarno, Fortinet’e başkan yardımcısı olarak atandı

Joe Sarno, Fortinet’e başkan yardımcısı olarak atandı

Joe Sarno, Fortinet'in Uluslararası Satış işlerini denetleyecek ve şirketin Güvenli Ağ, Birleşik SASE ve Yapay Zeka Odaklı Güvenlik Operasyonları alanlarındaki stratejik büyüme ayaklarını yönlendirecek.

ABONE OL
2 Ağustos 2024 16:37
Joe Sarno, Fortinet’e başkan yardımcısı olarak atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağ ve güvenliğin birleşmesine öncülük eden küresel siber güvenlik lideri Fortinet®, Joe Sarno’nun Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı (EVP) olarak atandığını duyurdu.

Joe Sarno, 30 yılı aşkın siber güvenlik sektörü deneyimine ve Fortinet’te yaklaşık yirmi yıla yaklaşan etkileyici bir görev süresine sahip. Marka büyümesini ve operasyonel mükemmelliği yönlendirmede önemli bir oynayan Joe Sarno, son olarak Uluslararası Gelişmekte Olan Bölge ve APJ’den sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı olarak 120’den fazla ülke için büyüme stratejisini yürüttü. Bu görevde Joe Sarno, Fortinet’in Uluslararası Satış işlerini denetleyecek

Kilit pazarlara stratejik odaklanma ya destek daha da artırıyor

Uluslararası Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olan Joe Sarno, Fortinet’in üç ana stratejik kurumsal ayağı olan Güvenli Ağ, Birleşik SASE ve Yapay Zeka Güdümlü Güvenlik Operasyonlarına odaklanarak EMEA ve APJ bölgelerinde satış temsilcileri ve mühendislerden oluşan yüksek nitelikli bir ekibe liderlik etmekten sorumlu olacak:

Fortinet, büyüme planlarıyla uyumlu olarak, bu yılın başlarında veri odaklı bulut güvenliği şirketi Lacework’ü satın alma niyetini açıkladı. Fortinet, Lacework’ün yapay zeka destekli lider bulut güvenlik platformunu entegre ederek, yapay zeka destekli bulut-yerel uygulama koruma platformunu (CNAPP) ekleyerek Security Fabric platformunu geliştirecek.

Müşteriler, iş ortakları ve devlet yetkilileriyle güçlü ilişkiler kurmanın yanı sıra Joe, Fortinet’in Operasyonel Teknoloji ve Kritik Altyapı iş kolu için Pazara Giriş (GTM) stratejisine öncülük etmeye devam edecek ve dünya çapında kritik altyapılara ve üretim tesislerine siber güvenlik çözümleri sunacak.

Fortinet Uluslararası Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Joe Sarno görüşlerinin şöyle ifade ediyor: “Siber güvenlik ortamı hızla değişiyor ve tehditler her geçen gün artıyor. Jeopolitik, teknolojik ve toplumsal gelişmeler bağlamında, yeni bir siber güvenlik çağına ve yakınsamaya ve ayrıca konsolidasyona doğru daha güçlü bir harekete tanıklık ettiğimize inanıyorum.

Güvenliğin ilk dönemi bağlantıyı koruyordu, ikinci dönemi uygulamayı koruyordu ve şimdi üçüncü dönem verileri ve insan hayatının güvenliğini koruyacak. Genişletilmiş görevimde, modern dijital toplumda ekonomik büyüme, güven ve istikrarı sağlarken, her yerde insanları, verileri ve cihazları koruma misyonumuzu yerine getirmeyi dört gözle bekliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP