DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

İsrail’in işgali altındaki Golan Tepeleri’ne roket saldırısı düzenledi

İsrail’in işgali altındaki Golan Tepeleri’ne roket saldırısı düzenledi

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan Dürzi beldesi Mecdel Şems'e düzenlenen roket saldırısında 5'i ağır 11 kişi yaralandı.

ABONE OL
27 Temmuz 2024 23:59
İsrail’in işgali altındaki Golan Tepeleri’ne roket saldırısı düzenledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Times of Israel’ın haberine göre, Lübnan’dan İsrail’in kuzeyindeki Golan Tepeleri’nde yer alan ve yoğunlukla Dürzilerin bulunduğu Mecdel Şems beldesine yönelik roket saldırısı düzenlendi.

Haberde, roketlerin futbol sahasına isabet ettiği, 5’i ağır 11 kişinin yaralandığı ifade edildi.

İsrail ordusu, yaralıların tahliyesi için bölgeye helikopter yönlendirildiğini bildirdi.

Hizbullah’tan yapılan açıklamada da işgal altındaki Golan Tepeleri’nde İsrail ordusuna ait bir yerleşkeye katyuşa füzeleriyle saldırı düzenlediği belirtildi, ancak Mecdel Şems’in ismi zikredilmedi.

Sosyal medyada, işgal altındaki Golan Tepeleri’nde bulunan Mecdel Şems beldesinde saldırı alarmlarının çaldığı ve yerleşim alanında bir noktada güçlü bir patlama meydana geldiği görüntüler paylaşıldı.

Öte yandan, Hizbullah Hareketi, İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyine düzenlediği saldırılarda 4 mensubunun öldüğünü duyurdu.

Hizbullah, resmi Telegram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, İsrail’in saldırılarında yaşanan kayıplarına değindi, Hassan Hilal el Saidi, Ahmed Hikmet Musa, Muhammad Ali Mustafa Mariş ve Naim Ali Ferhad adlı mensuplarının öldüğü ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP