DOLAR 32,9564 -0.11%
EURO 35,8728 -0.06%
ALTIN 2.529,650,89
BITCOIN %
İstanbul
26°

PARÇALI BULUTLU

KALAN SÜRE

Deniz Dolmuş’un bir hattı daha devreye girdi

Deniz Dolmuş’un bir hattı daha devreye girdi

Galataport İstanbul Deniz Dolmuş'un Çengelköy hattı kullanıma açıldı

ABONE OL
26 Temmuz 2024 13:51
Deniz Dolmuş’un bir hattı daha devreye girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galataport İstanbul’un Şehir Hatları iş birliği kapsamında düşük yakıt tüketimiyle yüksek hızda ulaşım olanağı sağlayan Deniz Dolmuş hizmetine yeni bir hat eklendi. Karbon salınımını azaltan çevre dostu Deniz Dolmuş, Bebek-Arnavutköy-Ortaköy-Beşiktaş hattına ek olarak Çengelköy-Beylerbeyi-Kuzguncuk-Üsküdar-Galataport İstanbul hattında da faaliyet göstermeye başladı.

Şehrin ana limanı konumundaki Galataport İstanbul, Boğaz keyfini beraberinde getiren ulaşım alternatifi Deniz Dolmuş’un güzergahına yeni bir hat ekledi. Bebek-Arnavutköy-Ortaköy-Beşiktaş Şehir Hatları iskelelerinden Galataport İstanbul’a ulaşım sağlayan Deniz Dolmuş’un, Çengelköy-Beylerbeyi-Kuzguncuk-Üsküdar-Galataport İstanbul hattı da kullanıma açıldı.
28 kişilik kapasiteyle hizmet veren Deniz Dolmuş, haftanın yedi günü iki saatte bir Galataport İstanbul ve Şehir Hatları iskelelerinden hareket ederek günde toplam 24 sefer gerçekleştiriyor.

Galataport İstanbul’dan Bebek’e saat 23:00’e, Çengelköy’e ise 22:35’e kadar sefer faaliyeti devam eden Deniz Dolmuş seferlerinin ayrıntılı saat bilgilerini, Galataport İstanbul’un web sitesi (galataport.com/denizdolmus) ve sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP