DOLAR 32,9859 0%
EURO 35,8707 0.01%
ALTIN 2.519,560,48
BITCOIN %
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

KALAN SÜRE

Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanı Ferzan Özpetek oldu

Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanı Ferzan Özpetek oldu

Geçen yıl sansür nedeniyle iptal edilen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin bu yılki Ulusal Film Yarışması bölümünün jüri başkanlığını Ferzan Özpetek üstlenecek.

ABONE OL
26 Temmuz 2024 11:04
Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanı Ferzan Özpetek oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçen yıl Nejla Demirci’nin ‘Kanun Hükmü’ belgeseli üzerinden yaşanan sansür krizinin ardından iptal edilen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin bu yıl 5-12 Ekim tarihleri arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenmesi planlanıyor.

5-12 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalin Ulusal Film Yarışması bölümünün jüri başkanlığını yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek üstleneceği açıklandı.

Filmleriyle ulusal ve uluslararası alanda birçok ödülün sahibi olan Özpetek, 2018 yılında Altın Portakal’dan Yaşam Boyu Onur Ödülü almıştı

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nden yapılan açıklama şöyle:

* 5-12 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Film Yarışması bölümünün jüri başkanlığını yönetmen ve senarist sayın Ferzan Özpetek üstlenecektir. Filmleriyle ulusal ve uluslararası alanda birçok ödülün sahibi olan, Altın Portakal’dan 2018 yılında yaşam boyu onur ödülü de alan usta sinemacı Ferzan Özpetek’in jüri başkanlığını duyurmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP