DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
İstanbul
27°

AÇIK

KALAN SÜRE

Pazarama’dan yeni kartsız alışveriş deneyimi: Pazarama Limit

Pazarama’dan yeni kartsız alışveriş deneyimi: Pazarama Limit

İş Bankası iştiraki Pazarama, yeni nesil ödeme çözümlerinin Türkiye’deki öncüsü HASO (Hemen Al Sonra Öde) ile iş birliği yaparak yeni ödeme alternatifi Pazarama Limit’i duyurdu. Pazarama kullanıcıları artık alışverişlerinde kartsız, ertelemeli ve taksitli ödeme yapabilecek.

ABONE OL
25 Temmuz 2024 13:59
Pazarama’dan yeni kartsız alışveriş deneyimi: Pazarama Limit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama, sunduğu ödeme alternatifleri arasına “Pazarama Limit”i ekleyerek tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor. Kartsız taksitli alışveriş olanağı sunan “Pazarama Limit” ile tüketiciler, İş Bankası iştiraki olan Pazarama’dan yaptıkları alışverişlerde işlem anında herhangi bir ödeme yapmaksızın, ertelemeli ve taksitli ödeme imkânına sahip oluyor. Pazarama, Pazarama Limit’i dünyada Buy Now Pay Later (BNPL) olarak tanımlanan yeni nesil ödeme çözümlerinin Türkiye’deki öncüsü olan HASO (Hemen Al Sonra Öde) ile gerçekleştirdiği iş birliği ile müşterilerine sunuyor.

Pazarama Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Bülent Kutacun, yeni hizmet ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Pazarama Limit ile müşterilerimize kredibilitelerini etkilemeyen, kartsız, ertelemeli ve taksitli ödeme imkânı sunan bir alışveriş deneyimi sağlıyoruz. Tüm dünyada hızla büyüyen “Şimdi Al, Sonra Öde” ödeme yöntemini Pazarama’da sunmaktan son derece memnunuz. Pazarama olarak hedefimiz, müşterilerimize aradıkları ürünleri hızla ve kolaylıkla satın alabilmeleri için farklı finansal çözümler sunan bir pazaryeri haline gelmek. Pazarama Limit de bu hedefimiz doğrultusunda HASO Danışmanlık ve Veri Analiz Hizmetleri A.Ş. ile birlikte geliştirdiğimiz finansal çözümlerden biri. Tüketicilerimize farklı faydalar sağlayacak iş birliklerimizi ve projelerimizi hayata geçirerek yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dünyada her geçen gün daha fazla tercih edilen ödeme yöntemlerinden biri haline gelen “hemen al, sonra öde” (Buy Now Pay Later – BNPL) ile gerçekleştirilen ödemelerin tutarının, 2023 yılı sonu itibarıyla 70 milyar dolar hacme ulaştığına dikkat çeken HASO CEO’su Kerem Özgür Araç, BNPL yöntemi ile ödemenin Türkiye’de de hızlı bir şekilde büyüdüğünü belirtti.

HASO olarak Türkiye’de yeni nesil ödeme çözümlerinin öncüsü olduklarını belirten Kerem Özgür Araç, perakendeci ve pazar yerlerine e-ticaret platformları üzerinden herhangi bir finansal ürün gerekliliği olmadan taksitli satış yapma imkânı sağladıklarını vurguladı. “Geliştirdiğimiz veriye dayalı uygulama sayesinde alışveriş yapan bireylerin değerlendirilip, limit verilmesinden, taksit planlarının oluşturulmasına, alışveriş sonrası ödemelerin takibine kadar uçtan uca hizmet veriyoruz” diyen Araç, “Yenilikçi, hızlandırıcı ve tamamlayıcı ödeme çözümleri ile perakendeci ve pazar yerlerinin büyümesi ve gelişmesine önemli fırsatlar sunarken, tüketicilere de yeni nesil ödeme aracı sunarak alışveriş deneyimlerine katkı sağlıyoruz” diye konuştu. Araç, Pazarama Limit ile yapılan çözüm ortaklığına dair şunları söyledi: “HASO olarak sunduğumuz kolay alışveriş deneyimi, yüksek onay ve hızlı çözümler ile e-ticaret, perakende ve pazar yeri markalarının her geçen gün daha fazla tercihi haline geliyoruz. HASO ve Türkiye’nin yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama iş birliği ile geliştirdiğimiz yeni nesil ödeme sistemi olan Pazarama Limit’in tüketicilere yeni alışveriş deneyimi sunacağına inanıyoruz. Pazarama Limit ile sağlayacağımız yeni finansman olanakları, tüketici ihtiyaçlarının çözümünde önemli bir rol üstlenecektir. Bizi tercih eden Pazarama’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Kartsız Taksitli Alışveriş İmkanıyla Pazarama Yanında

Pazarama Limit, kredi kartı limitini bloke etmeden, 3 ay ertelemeli ve 12 aya varan taksit seçenekleri ile alışveriş yapma olanağı sağlıyor. Kredi olarak değil, bir alışveriş yöntemi olarak konumlanan Pazarama Limit, bu sayede kullanıcıların kredi kartı limitlerine veya kredi başvurularına olumsuz bir etkide bulunmuyor ve toplam kredi limitlerinde bakiye olarak yer almıyor. Pazarama’da ilk olarak Pazarama’nın kendi mağazasında devreye alınan uygulama, yakın zamanda Pazarama satıcılarının ürünlerinde de kullanılabilecek.

Limitinizi Kolayca Öğrenin ve Kullanın

Findeks kredi skoruna göre kişiye özel 85.000 TL’ye kadar tanımlanabilen Pazarama Limit’inizi öğrenmek için Pazarama Cüzdan uygulamasında yer alan “Limitim” sekmesini takip edebilirsiniz. Tanımlanan limitinizi, Pazarama Mağazası’ndan uygun ürünler için ödeme yöntemi adımında “Pazarama Limiti ile Öde” seçeneğini seçerek kullanabilirsiniz. Pazarama Limit ile yapılan alışverişlerin taksit ödemeleri, işlem sırasında tanımlanan banka veya kredi kartından vadesi geldiğinde otomatik olarak tahsil edilir.

Pazarama Limit ile alışveriş yapabileceğiniz ürünlere www.pazarama.com/magaza/pazarama linki üzerinden erişebilirsiniz.

Online alışverişin yanı sıra, hayatın her anında kullanabilecek servisleri, optimum fayda sağlayan finansal hizmetlerle sunan ve tüketicilerinin yanında duran Pazarama’nın avantajlı dünyasına, Pazarama mobil uygulamasından ya da Pazarama.com’dan ulaşabilirsiniz.

#PazaramaYanında #SanaBanaPazarama

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP