DOLAR 32,8399 -0.06%
EURO 35,6326 -0.18%
ALTIN 2.543,07-0,07
BITCOIN %
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

Ali Koç yeniden seçildi

Ali Koç yeniden seçildi

Kulüpler Birliği Vakfının yeni başkanının seçileceği toplantı yapıldı. Kulüpler Birliği toplantısı sona ererken Ali Koç yeniden başkan seçildi.

ABONE OL
24 Temmuz 2024 17:06
Ali Koç yeniden seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakfın Maslak’taki merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Süper Lig’de yer alan diğer kulüplerin başkan ya da temsilcileri katıldı.

Kulüpler Birliği Vakfında başkanlık görevini bırakacağını belirten Ali Koç, toplantıya girerken basına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki Faslı forvet Youssef En-Nesyri’nin transferi konusunda kendisi ve kulübü Sevilla ile bugün görüşmelere başlanmasına ilişkin “Hayırlı olsun.” cevabını verdi.

ALİ KOÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Yapılan toplantıda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi.

‘YABANCI KARARI HEPİMİZİN ORTAK KARARI’

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Koç’un sözleri şöyle; ‘Bir evvelki federasyonun kulüplere bir diretmesi, bizim kabul etmediğimiz şeyleri masaya sürmesi gibi bir şey yok. Hep beraber müşterek karar verdik. Geldiğimiz nokta itibarıyla kulüplere vaat olarak bu konuda yardımcı olacağını söylemiş. Aslında 10’dan fazla yabancısı olan herkese yarayan bir karar. Aynı zamanda da yeni kuralın uygulanacağını düşünerek transfer stratejisini planlayan kulüpler için bir dezavantaj. Bunlardan biri biziz. Burada önemli olan hepimizin menfaati. Bu kural olacağı zaman ayrılacak oyuncular için pazarlık gücümüz düşüyordu. Bu bir nebze nefes aldıracaktır.’

‘TÜM KULÜPLER HASAN BAŞKANI İSTİYORDU AMA…’

‘İstisnasız tüm kulüpler Hasan Arat başkanı istiyordu ama göreve yeni gelmesi sebebiyle, hem de onların olağan seçiminin önümüzdeki sezonun sonunda olacağından dolayı affını istedi.’

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP