DOLAR 32,8569 0.12%
EURO 35,7754 0.34%
ALTIN 2.531,700,12
BITCOIN 2142907-1,17%
İstanbul
29°

AÇIK

KALAN SÜRE

Netflix’in kurucusundan Kamala Harris’e destek… 7 milyon dolar bağışladı

Netflix’in kurucusundan Kamala Harris’e destek… 7 milyon dolar bağışladı

Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinden sonra yeni aday olarak öne çıkan Kamala Harris'e bir destek de Netflix'ten geldi.

ABONE OL
24 Temmuz 2024 16:51
Netflix’in kurucusundan Kamala Harris’e destek… 7 milyon dolar bağışladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı, Biden yerine aday olarak öne çıkan Kamala Harris’in kampanyası için 7 milyon dolar bağışladı. Hastings, bunun şimdiye kadar tek bir adaya yaptığı en büyük bağış olduğunu söyledi.

Harris ihtiyaç duyduğu desteği Demokrat delegeleri aldıktan kısa bir süre sonra Hastings onu X’ten tebrik etti ve 2024’teki başkanlık yarışında arkasında olduğunu ifade etti. Ayrıca Hastings, Biden’ı yarışı bırakmaya çağıran Demokrat bağışçılardan biriydi.

Hastings, daha önce “Güçlü bir Demokrat liderin Trump’ı yenebilmesi ve bizi güvende tutabilmesi için Biden’ın kenara çekilmesi gerekiyor” demişti.

Harris ayrıca Temsilci Nancy Pelosi, eski Başkan Bill Clinton ve eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton gibi önemli isimlerin de desteğini aldı.

Melinda French Gates de başkan yardımcısının kürtaj haklarını destekleme konusundaki geçmişine atıfta bulunarak Harris’i destekledi.

Destekler gelmeye devam ederken Harris’in kampanyası da bağışçılardan büyük paralar kazanıyor. Kampanyasının ilk 24 saatinde rekor kıran 81 milyon dolarlık bağış elde etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP